Hotel Magnolia

  Bulharsko, Albena

3/5

Magnolia Plus

    Bulharsko, Albena
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Doporučení

Hotel v krásném prostředí, obklopený zelení, v klidném místě letoviska, přesto na dosah všech možností zábavy. Je určen pro klienty všech věkových kategorií, kteří hledají příjemnou dovolenou za dobrou cenu a preferují ubytování situované do prostředí přírodní parkové zeleně.

GPS

43.371458, 28.079850

Pláž

Písčitá pláž oceněná Modrou vlajkou s pozvolným vstupem do moře je velmi prostorná (cca 150 m široká a dlouhá 6 km) a je vzdálená cca 900 m od hotelu. SLUNEČNÍK A DVĚ LEHÁTKA (na pokoj) NA PLÁŽI ZDARMA (od 3. řady, slunečníky a lehátka v 1. a 2. řady za poplatek), matrace a osušky za poplatek. Na pláži Wi-Fi (zdarma), plážová knihovna (zdarma) a mini trezory (za poplatek). Vodní sporty na pláži za poplatek. Hotel zajišťuje zdarma pravidelnou dopravu (jezdící schody) na hotelem vyhrazenou pláž.

Vzdálenost od pláže (cca)

cca 650 m

Vzdálenost od pláže (m)

650

Poloha

Hotel je situován na klidném místě do prostředí přírodní parkové zeleně a cca 900 m od pláže.

Stravování

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně v době od 07:30 do 10:00 h, obědy v době od 12:30 do 14:30 h, večeře v době od 18:00 do 21:00 h), odpolední občerstvení (zákusky, ovoce, zmrzlina) v době od 15:00 do 17:00 h ve snack baru, Dine Around Program - jedenkrát během pobytu v termínu do 30. 6. a od 1. 9. oběd nebo večeře v tématické restauraci á la carte – nutno předem objednat, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v době od 10:00 h do 23:00 h v barech a restauraci hotelu. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování

Pokoje s balkonem s výhledem na zahradu nebo na bazén a sociálním zařízením (sprcha, WC) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem a chladničkou (na vyžádání za poplatek). Možnost dvou přistýlek - maximální obsazenost dva dospělí a dvě děti nebo tři dospělí a jedno dítě.

Vybavení

Hotelový komplex tvoří dvě budovy Magnolia Plus a Magnolia Standard. Vstupní hala s recepcí, zahrada, hlavní restaurace s terasou, snack bar, venkovní minerální bazén, dětský minerální bazén se skluzavkami, aquapark Aquamania pro děti a dospělé (za poplatek - cca 1500 m od hotelu), mezinárodní animační programy pro děti a dospělé. Dětská postýlka (nutno předem objednat). Hotel zajišťuje zdarma pravidelnou dopravu (jezdící schody) na hotelem vyhrazenou pláž a do centra letoviska.
Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách, slunečník a dvě lehátka (na pokoj) u bazénu, plážový volejbal, fotbal, stolní tenis a šachy, pravidelná doprava (jezdící schody) na hotelem vyhrazenou pláž a do centra letoviska.
Za poplatek: venkovní fitness, trezor v recepci, matrace a osušky u bazénu, půjčovna aut a kol, parkoviště.
Sport a zábava v komplexu:
Zdarma: animační a sportovní programy, lukostřelba, aqua aerobik, aerobik, vodní pólo, vodní gymnastika, večerní programy, dětské diskotéky. Ekologická doprava v Albeně - jezdící schody, kyvadlový autobus a elektrobusy jsou k dispozici denně.
Za poplatek: aquapark Aquamania pro děti a dospělé (v provozu od 15. 6. do 15. 9.), moderní tenisové centrum včetně možnosti zapůjčení tenisových raket a míčků, sportovní haly (volejbal, basketbal), multifunkční hala, fotbalová hřiště, hřiště na pozemní hokej (tráva), fotbalové stadiony, jóga, fitness centra, minigolf, škola plavání, pétanque, jízda na koni, motokáry, letní scéna, folklorní programy, hudební koncerty, SPA a balneologické centrum Medika (krytý bazén, vodoléčba, bahenní terapie, gymnastika, masáže, fitness centrum, kyslíková kapsle, sauna, pára, salon krásy, lékařská služba, čajovna), SPA centrum v hotelu Flamingo Grand Elements Spa & Wellness (krytý a venkovní bazén, vířivka, masáže, fitness, sauna, pára, relaxační zóna, vodoléčba, kosmetika), SPA centrum Senses Spa & Wellness v hotelu Maritim Paradise Blue (krytý bazén, hydromasáže, masáže, kadeřnictví, fitness centrum, relaxační zóna, solná místnost, sauna, pára, kosmetika). Je možná prohlídka komplexu minivláčkem.

Název

Magnolia Plus

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Magnolia ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 800 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 070 213
dnes 8–19 h

Hodnocení

15. nejlepší hotel v destinaci Albena

3/ 5 6 recenzí

Rostass srpen 2019 Albena. Jelikož jde o resort, z Bulharska nevidíte nic....Pláž písečná.... Mrtvá.....Šnorchly nechte doma, neuvidíte nic, jen písek....nu... celá recenze

Monika srpen 2019 V pořádku. Dle prectenych recenzi jsme se trosku obávala, ale nakonec bylo vše v pořádku. Hotel má starší vybavení, ale společně prostory byl... celá recenze

Lenka červen 2019 Hotel Magnolia Albena Bulharsko není pro odpočinek!. V hotelu se v klidu nenajíte,neodpočinete. Ruští návštěvníci Vám to nedovolí, hlavně mládež. Okolí,bazény atd. by bylo na dovoleno... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-magnolia-plus-albena-bulharsko-z2070213/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací