Mahogany Hotel Residence & Spa

  Francie, Guadeloupe, Le Gosier

Mahogany Hotel Résidence and Spa

    Francie, Guadeloupe, Le Gosier
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • nádherné východy slunce
  • vhodné pro rodiny s dětmi
  • Aktivní dovolená
  • dvě písčité pláže
Letovisko

Gosier

Umístění

Mahogany Hotel Residence & Spa je hotel, jenž je součástí velkého hotelového komplexu nacházejícího se v rozsáhlém tropickém parku. Hotel s lázeňským centrem je situován na okraji města Gosier.

Pláž

Písčitá pláž s lehátky a slunečníky.

Hotel

K vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, spa centrum s rozsáhlou nabídkou masáží a procedur, velký bazén, 3 menší bazény, dětský bazén, restaurace, bar, mini klub, možnost hlídání dětí na vyžádání za poplatek, programy pro děti, konferenční prostory, možnost připojení k internetu a další.

Pokoje

Hotel nabízí několik druhů ubytování – nejvíce (46) má dvoulůžkových pokojů, za příplatek je možné si objednat jeden z 10 pokojů „duplex“ nebo jeden ze 4 pokojů „suites“, kde může trávit dovolenou až šest osob.Každý pokoj nabízí individuální klimatizaci, kabelovou televizi, sejf, zařízenou koupelnu se sprchovým koutem a WC, terasu se stolem a židlemi, kuchyňku. Pokoj „duplex“ má navíc jeden pokoj. Pokoje „suites“ mají obývací pokoj, jídelnu, dva pokoje a dvě koupelny, v jedné z nich najdete i jacuzzi.

Stravování

Bez stravy, za příplatek možná snídně či polopenze

Rekreace

vodní aerobik, základy potápění, fitcentrum, petanque, stolní tenis, plážový volejbal. Centrum vodních sportů na pláži (za poplatek): vodní lyže, kánoe, plachtění, potápění Lázeňské centrum (za poplatek; masáže, terapie, pára, sauna, relaxační pokoj, fitcentrum). V dosahu pěší chůzí jsou tenisové kurty. Mezinárodní 18-ti jamkové golfové hřiště je 40km od hotelu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Mahogany Hotel Residence & Spa ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 491 269
dnes 8–19 h

Lokalita

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací