Mandarin Hotel Centre Point

  Thajsko, Bangkok

Mandarin Hotel

    Thajsko, Bangkok
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel hostům nabízí celkem 400 pokojů. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. V objektu je šatna, hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, kavárna a bar. Je tady supermarket a další obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde novinový stánek. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít lékařskou službu, překladatelské služby, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví.

Ubytování

V pokojích je klimatizace a koupelna. Pokoje mají koberec a je v nich kingsize manželská postel. Také je zde sejf a minibar. Hosté mohou použít ledničku, mikrovlnnou troubu a varnou konvici/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio, stereo aparatura a WiFi. V koupelnách je sprchový kout. Je zde vysoušeč vlasů. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/aktivity

Hotel má bazén a venkovní bazén. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu jsou k dostání různé osvěžující nápoje. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například fitness studio, sauna, parní lázeň a masáže. Objekt zajišťuje zábavní program pro děti i dospělé.

Stravování

Hosté si mohou vybrat snídaně, obědy a večeře.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Mandarin Hotel Centre Point ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 648
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-mandarin-hotel-bangkok-thajsko-z1007648/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací