Hotel Villas La Manga

  Španělsko, Murcie, La Manga del Mar Menor

MAR MENOR - LA MANGA, IZÁN CAVANNA **** pro seniory 55+

    Španělsko, Pobyty Pro Seniory Španělsko
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis:

LA MANGA DEL MAR MENOR Jedno z nejzajímavějších míst na španělském pobřeží. La Manga představuje 40 km pláží na pobřeží Středozemního moře a na pobřeží "malého moře" Mar Menor. Mar Menor je ohromná zátoka oddělená od moře jen velmi krátkým průlivem a uzavřená 18 km dlouhoukosou o šířce 200-400 metrů s hotely a apartmány, obchody a restauracemi. Pláže jsou písčité, velmi slaná voda v Mar Menor má léčebné účinky. La Manga je rájem pro dovolenou.

Vybavení:

UBYTOVÁNÍ V HOTELECH KATEGORIE ****: HOTEL IZÁN CAVANNA ****, La Manga de Mar Menor (hlavní partnerský hotel pro sezónu 2017) Pláž je vzdálená 50 metrů a hotel je v turistické oblasti La Manga del Mar Menor. Hotel renovovaný v roce 2001 má 397 pokojů na 14 patrech, zahradu a sluneční terasu sněkolika bazény. Vybavení zahrnuje foyer s nonstop recepcí a 5 výtahy. V hotelu je dále bar, TV místnost, kadeřnický salon, obchůdky a klimatizovaná restaurace, tělocvična, tenisové kurty, sauna a vnitřní bazén. Pro hosty se nabízí služby prádelny alékařská služba. K dispozici je dětské hřiště. Tyrkysově modré moře a písčitá pláž je v bezprostřední vzdálenosti. zastávka místní dopravy je 200 m od hotelu. Centrum (Plaza Bohemia) je cca 600 m. V blízkosti je řada obchůdků, restaurací, kaváren a barů,nedaleko je půjčovna kol. Na pláži je možné pronajmout šlapadla, prkna pro windsurfing a je možné se i potápět. Pokoje: Dvoulůžkové klimatizované pokoje s jednou přistýlkou, koupelna a WC, fén, balkón, TV-SAT, telefon, wi-fi připojení zdarma, minibar asejf (za orientační příplatek /cca 2,50 Euro/den + 3 Euro vratný depozit). Hotel disponuje až třílůžkovými pokoji, čtyřlůžkové pokoje nejsou možné. Exkluzivně pro klienty ZDARMA vstup do vnitřního bazénu během celého pobytu! V datech cca od 31.05. do 17.09. 2017 je vnitřní bazén uzavřen. (povinné jsou koupací čepice a pantofle, k pořízení také na místě /čepice 2 Euro*/). * uvedený poplatek je orientační. Hotelové služby za příplatek: Centrum zdraví - terapie léčivým bahnem z Mar Menoru, zábaly a masáže (pro naše klienty se slevou 10%), tenisové kurty, kulečník, možnost vodních sportů. V podmínkách dotovaných pobytů je podmínka, že španělskýpartner nemusí stoprocentně garantovat hotel, který si host vybral, může být přidělen jiný hotel z nabídky dané kategorie, pokud je vybraný hotel plně obsazen hosty, kteří platí plnou nedotovanou cenu.

Ubytování:

Dvoulůžkové klimatizované pokoje s možností jedné přistýlky. Jednolůžkové pokoje jsou na vyžádání za poplatek 2.500 Kč/7 dní a není zde možnost žádné přistýlky. Čtyřlůžkové pokoje nejsou možné.

Stravování:

Polopenze formou švédských stolů zahrnuje i 0,25 l vody a 0,25 l vína. Plná penze za příplatek, voda a víno jsou v tomto případě podávány i k obědu. Příplatek cca +1.880 Kč/týden je započten v ceně pro plnou penzi.

Pláž:

Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře. Léčivé bahno.

Program:

Pobyty pro seniory jsou nabízeny pouze v mimosezónních termínech v několika zemích, které předpokládají pěkné počasí i během vedlejší rekreační sezóny. Počasí v těchto měsících je závislé na místní povětrnostní situaci, není tak stálé. Pro pobyty jsouvybírány hotely, které svým zázemím a kategorií poskytují dostatečný komfort a služby i v případě chladnějších dnů. Nabídka mimohotelových služeb v letovisku může být vzhledem s mimosezóně omezena. Pobyty jsou pořádány za výrazně výhodnějších cenovýchpodmínek, neboť jsou dotované prostřednictvím EU v programu Senior 55+. Pro kontrakty jsou využívána volná místa v hotelech, která se neprodají za plnou nedotovanou cenu

Doprava:

Letecká doprava přímou linkou Praha (PRG) - Murcia (MJV). Přílet dne 15.05. je na letiště Valencia (VLC), odlet již 26.05. z letiště Murcia. Přílet dne 12.10. je na letiště Murcia, odlet dne 26.10. z letiště Valencia. Lety jsou přímé v obousměrech. Po příletu následuje transfer do la Mangy. Transfer trvá necelou hodinu z letiště Murcia a asi tři hodiny z letiště Valencia. Letecká doprava je zajišťována polskou charterovou společností Enter Air (změna dopravce vyhrazena). Letový řád můžebýt z technických důvodů dopravcem změněn a to i několik hodin před plánovaným odletem. Garantem letecké přepravy je společnost Delfintravel. Delfintravel si vyhrazuje na základě oznámení dopravce právo na změnu odletového dne. V ceně je zahrnutazpáteční letenka včetně všech poplatků a letištních tax tzv "Passenger tax" aktuálních k datu nabídky. Passenger tax pro jednotlivá letiště: Praha 565 Kč-583 Kč, Málaga 11,24 EUR, Murcia-San Javier 8,71 EUR, Mahón 10,28 EUR. Cena letenky je kalkulována scenou paliva 950 USD/MT a středovým kurzem ČNB 23,93 Kč/USD. Jestliže dojde k jakémukoli navýšení ceny paliva, dojde k vypsání úměrného palivového příplatku k ceně letenky. Informace o případném navýšení ceny bude zákazníkovi sdělena písemně sdostatečným předstihem min. v zákonné lhůtě 21 dní před odletem.

Sport a zábava:

AKTIVITY S PRŮVODCEM ZDARMA VE VŠECH TERMÍNECH. KYBLÍK NA NABÍRÁNÍ LÉČIVÉHO BAHNA ZDARMA. Výlety ke kterým je možné se v místě přihlásit: Léčivé bahenní lázně v San Pedro del Pinatar - půldenní organizovaný transfer do lázní bez průvodce, cena 18 € Cartagena, La Unión - celodenní výlet, cena 35 € Murcia- polodenní výlet, cena 35 € Okružní plavba po laguně Mar Menor, cena 15 € Nabídka a ceny jsou orientační. V cenách nejsou zahrnuty vstupy. Aktuální nabídka na místě u delegáta.

Poznámka:

DOTOVANÉ PROGRAMY JSOU URČENÉ PRO POBYTY SENIORŮ NAD 55 LET. ZA STEJNOU CENU MŮŽE SE SENIOREM CESTOVAT JEDNA DOPROVÁZEJÍCÍ OSOBA.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villas La Manga ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m
Izán Cavanna Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 709 881
dnes 8–19 h

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací