Marina Beach Hotel Passikudah

  Srí Lanka, Batticaloa, Passikudah

Marina Beach Passikudah

    Srí Lanka, Passikudah
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Příjemná plážová dovolená na východním pobřeží za rozumnou cenu.

Poloha

Příjemný hotel na pláži v lokalitě Passikudah, kde naleznete pouze další hotely, jiné zábavní možnosti v okolí nejsou. Nejbližší vesnička s možností drobného nákupu je vzdálená cca 15 min. tuk tukem. Transfer z mezinárodního letiště trvá 6-7 hodin

Stravování

polopenze či plná penze (formou bufetu nebo při malé obsazenosti hotelu výběr z menu)

Ubytování

cca 30 prostorných pokojů umístěných v hlavní hotelové dvoupatrové budově je vybaveno klimatizací, SAT TV s LCD obrazovkou, trezorem a rychlovarnou konvicí. Každý z pokojů má možnost vejít na dlouhý průchozí balkon. Wifi na pokojích zdarma

Vybavení

Zařízení hotelu: prádelna, Wifi v resortu zdarma, restaurace, bar

Aktivity a zábava: venkovní bazén (lehátka k dispozici), vodní sporty (jízda na skútrech, na dotaz další jako šnorchlování, rybaření,…)

Výlety

Výlety k zakoupení na místě: pozorování velryb a delfínů (vč. transferu z hotelu a lodi) 95 USD/os., skalní pevnost Sigiriya + jeskynní chrámy v Dambulle 165 USD/os., skalní pevnost Sigiriya + ruiny hlavního města Polonnaruwa 175 USD/os., město Kandy vč. návštěvy posvátného chrámu Buddhova zubu + sloní útulek Pinnewala 150 USD/os.

Uvedené ceny zahrnují transport klimatizovaným vozem, licensovaného anglicky mluvícího průvodce/řidiče a vstupy. Příplatek za česky mluvícího průvodce 120 USD/den. Ceny platí při účasti 2 osob, organizovány jsou na individuální bázi.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Marina Beach Hotel Passikudah ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 037 683
dnes 8–19 h

Lokalita

Srí Lanka

Srí Lanka je ostrovním státem v Indickém oceánu u jihovýchodního výběžku Indie, s níž je spojen pásem korálových útesů, nazývaných Adamův most. Dříve byl ostrov známý pod názvem Cejlon. Přírodní krásy tohoto stálezeleného ostrova jsou díky příznivému podnebí velmi rozmanité a Srí Lanka je domovem jedinečných rostlinných i živočišných druhů. Krajina přechází od pobřežních písečných pláží a palmových hájů přes čajovníková a rýžová pole po deštné pralesy. Stejně bohaté je i moře, zejména korálové útesy jsou plné pestrobarevného života. Stejně jako příroda, tak i umělecké a architektonické památky na tomto ostrově své návštěvníky ohromí. Ve městech to jsou stavby pamatující éru kolonialismu. Po celém ostrově jsou rozesety posvátné chrámy, svatyně a poutní místa hinduistických a budhistických náboženství.

Srí Lanka - více informací