Hotel Marina Suites

  Španělsko, Gran Canaria, Puerto Rico

Marina Suites

    Španělsko, Gran Canaria, Kanárské ostrovy, Puerto Rico
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Apartmánový hotel pochází z roku 2004. Objekt hostům nabízí celkem 216 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. V hotelu je hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. V apartmánovém hotelu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna a bar. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat za poplatek na parkovišti. Objekt nabízí službu hlídání dětí, lékařskou službu, pokojovou službu, budící službu a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ústřední topení, obývací část, kuchyň a koupelna. K standardnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pokoje jsou vybavené rozkládací pohovkou. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Je tady sejf. Hosté, kteří se chtějí stravovat sami, zde najdou kuchyňský kout s ledničkou, mini ledničkou, mikrovlnnou troubou a varnou konvicí/kávovarem. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize, DVD přehrávač a WiFi. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem.

Sport/aktivity

Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na terase s lehátky a slunečníky se mohou hosté opalovat a užívat si dovolenou. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Apartmánový hotel nabízí různé outdoorové sportovní aktivity jako například minigolf. Za poplatek je jízda na kole/horském kole a golf. Hosté si mohou vyzkoušet aqua fitness a za poplatek potápění. Objekt nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis, kulečník, gymnastiku a aerobik, za poplatek je bowling. Relaxovat mohou hosté ve wellness zóně, která nabízí kosmetický salon a solárium. Za poplatek je možné využít masáže. V hotelu je animační program a miniklub.

Stravování

V apartmánovém hotelu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní a polopenze. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně nebo večeře. Na přání je možné připravit vegetariánská jídla.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Marina Suites ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 452 010
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-marina-suites-gran-canaria-spanelsko-z1452010/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací