Berghotel & Gasthof Marlstein

  Rakousko, Tyrolsko, Ochsengarten

Marlstein

    Rakousko, Ötztal, Tyrolsko, Oetz / Hochötz, Ochsengarten
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Názor CK

Tradiční rakouský hotel vedený již 5. generací rodiny Neurater nabízí přátelskou atmosféru. Členové celé rodiny se podílí na fungování podniku i blízké usedlosti. Pro všechny, kteří chtějí ochutnat pravou rakouskou kuchyni a vyrazit do přírody. Na své si přijdou i děti, ta nejlepší dovolená pro celou rodinu strávená na úžasném místě.

Internet

WiFi zdarma.

Poloha hotelu

jedinečné místo, v nadmořské výšce 1800 metrů, cca 16 km od městečka Ötz (zde obchody, restaurace, banky, zastávka vlaku).

Povinné příplatky

pobytová taxa cca 2,50 EUR/den/osoba starší 15 let.

Poznámka

většina elektrické energie vyráběna přímo na místě, vlastní zdroj vody z hor, organizované rodinné túry s průvodcem (info na místě), vstup zdarma do přírodní rezervace Haiming.

Pro děti

dětská židlička, postýlka (zdarma na vyžádání předem), dětský koutek, minizoo, děti mohou krmit zvířata a starat se o ně, jízda na poníkovi, červenec a srpen 1x týdně dětský den, 1x týdně snídaně pro děti (bez doprovodu rodičů).

Služby za poplatek

domácí mazlíčci 7,50 EUR/den.

Snídaně

bufetové

Stravování

polopenze (ve velké míře zastoupeny regionální potraviny - z vlastní farmy)

Ubytování

2lůžkové pokoje s možností přistýlek: WC, sprcha, fén, LED TV, trezor, WiFi.

Večeře

menu o 3 chodech, salátový bar (1x v týdnu gala večer, jsou podávány místní speciality)

Vybavení hotelu

hotel se skládá ze 3 budov, cca 300 m vlastní farma, recepce v hlavní budově (Gasthaus), restaurace, bar, dětský koutek, WiFi zdarma, panorama wellness se střešní terasou, finská sauna, pára, místnost na sportovní vybavení, parkování u hotelu, možnost zapůjčení batohů a trekingových holí.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Berghotel & Gasthof Marlstein ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 220 250
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-marlstein-otztal-rakousko-z1220250/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací