Hotel Villaggio Med Resort

Itálie, Abruzzo, Pineto

Med Resort

  Itálie, Abruzzo, Pineto
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Doporučení

Krásný nový komplex s výhodným umístěním nedaleko pláže a v blízkosti centra se skládá ze tří částí Micaene, Samos a Myconos.
Rezidence disponuje velkou zahradou s bazénem. Ubytování vhodné zejména pro rodiny s dětmi.

GPS

42.599576,14.075197

Pláž

Písčitá pláž je vzdálená cca 50 až 200 m od rezidence. SLUNEČNÍK A DVĚ
KŘESÍLKA ZDARMA.
Autobusová doprava-nástupní místa: Benešov, Brno, České Budějovice, Frýdek Místek, Hradec Králové, Hranice, Humpolec, Chrudim, Jihlava, Kladno, Liberec, Litomyšl, Mikulov, Mladá Boleslav, Most, Nový Jičín, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Písek, Plzeň, Praha, Prostějov, Příbram, Slaný, Svitavy, Tábor, Uherské Hradiště, Ústí nad Labem, Veselí nad Moravou, Vysoké Mýto, Vyškov, Zlín

Vzdálenost od pláže (cca)

cca 50-200 m

Vzdálenost od pláže (m)

50

Poloha

Komplex se nachází v jižní části letoviska Pineto a je vzdálen cca 50 až 200 m od pláže a cca 500 m od centra.

Sport

Ke konečné ceně zájezdu lze připlatit (nepovinné příplatky, na vyžádání v CK, platba na místě): ložní prádlo 10 EUR/osoba; ručníky 5 EUR/osoba; přistýlka nebo dětská postýlka 50 EUR/týden;
klimatizace 50 EUR/týden/apartmán; parkování 30 EUR/týden.
Informace pro klienty: po příjezdu na místo jsou hoteliéry vybírány následující poplatky: závěrečný úklid 15 EUR/osoba; vratná kauce 100 EUR/apartmán.

Stravování

Bez stravy.

Ubytování

Apartmány s terasou (v patře) nebo s vlastní zahrádkou (v přízemí) a sociálním zařízením (sprcha, WC) jsou klimatizovány (na vyžádání a za poplatek) a vybaveny TV a pračkou. Typ Bilo 4 – má obývací
pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro dvě osoby a ložnici
se dvěma lůžky. Typ Trilo 6 – má obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro dvě osoby, ložnici se dvěma lůžky a pokoj se dvěma lůžky.

Vybavení

Restaurace, bar, bazén.
Za poplatek: parkovací místo.

Název

Med Resort

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villaggio Med Resort
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 828 968
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-med-resort-abruzzo-italie-z1828968/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací