Hotel Mission Hills Golf Resort Dongguan - Golf

  Čína, Kuang-tung, Dongguan

MISSION HILLS GOLF RESORT DONGGUAN - golf

    Čína, Kuang-tung, Dongguan
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Zcela nově dokončený luxusní pětihvězdičkový hotel s vlastním shoping centrem a několika restauracemi se nachází ve středisku Dongguan a je propojený přímo s golfovým clubhousem.

Vybavení pokoje

V resortu je k dispozici celkem 334 pokojů a suit. Všechny pokoje jsou standardně vybavené koupelnou/WC, vysoušečem vlasů, kosmetickým zrcadlem, SAT-TV, DVD přehrávačem (za poplatek), wifi připojením k internetu, telefonem s přímou volbou, psacím stolem, trezorem, minibarem, rychlovarnou konvicí s příslušenstvím.

Stravování

V restauracích si můžete vybrat čínskou, evropskou, japonskou kuchyni nebo mořské plody.

Sport a zábava

Pokud chcete relaxovat, můžete využít služeb zdejších lázní, které nabízejí řadu různých procedur. Hotel je propojený přímo s golfovým clubhousem. (Resort Mission Hills má celkem tři kluby). V přímé blízkosit je hned 5 golfových hřišť, například Annika Course nebo Duval Course.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Mission Hills Golf Resort Dongguan - Golf *****

565 656 610 Číslo zájezdu: 676 866
dnes 8–19 h

Lokalita

Čína

Nejlidnatější země světa Čína je krajinou kontrastů. Na straně jedné stojí obrovská velkoměsta jako tepající motory nejen čínské, ale přímo celosvětové ekonomiky. Na straně druhé stojí zapadlý venkov opírající se o několik generací staré zvyklosti v oblasti zemědělství. Dynamický rozvoj země, který patří k nejrychlejším na světě, tyto rozdíly na jedné straně umazává, na straně druhé stále zvyšuje. Čína je obrovská země, kterou nikdy nelze procestovat a poznat celou. Nabízí tolik možností, lokalit, památek, zajímavostí, že je jenom na vás, kterým dáte přednost. Čím více půjdete na východ, osloví vás světové megalopole měst, čím více na západ, tam se směrem k horám stále více rozprostírá rurální krajina a tradiční vesničky. Klima je v různých částech Číny odlišné, ale obecně vzato docela podobné našemu kromě jihu země, kde už se více projevují tropy svou vlhkostí a teplotami. Čína je pro českého turistu rájem poznávacích zájezdů.

Čína - více informací