Penzion Mistral

Bulharsko, Primorsko

5/5

Mistral III

  Bulharsko, Primorsko
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Doporučení

Penzion Mistral III nabízí svým klientům ubytování rodinného typu na velmi
dobré úrovni v klidné části letoviska a příjemnou atmosférou.

GPS

42.266075,27.762767

Pláž

Pláže v Primorsku (severní, vzdálená cca 350 m od penzionu a jižní, vzdálená cca 550 m od penzionu) jsou písčité, velmi prostorné, dlouhé několik kilometrů a postupně se svažující do moře. Ve vyhrazeném prostoru na severní pláži pro zákazníky CK GROUP SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA ZDARMA (maximálně jeden slunečník a dvě lehátka na pokoj). Objednali jsme pro vás stovky slunečníků, jejichž celkový počet je omezen prostorem, který máme k dispozici. Slunečníky a lehátka (mimo vyhrazený prostor), vodní sporty, tobogan (jižní pláž), občerstvení a bary na obou plážích za poplatek. Na konci severní pláže se nachází nudistická pláž.

Vzdálenost od pláže (cca)

cca 350 m

Vzdálenost od pláže (m)

350

Poloha

Penzion se nachází v klidné části letoviska. Je vzdálen cca 500 m od centra městečka, cca 350 m od severní pláže a cca 550 m od jižní pláže.

Štítky

Klidná část letoviska || Příjemná atmosféra || Písčitá pláž 350 m || Výhodná cena

Stravování

Bez stravy. Možnost dokoupení snídaní, večeří, polopenze za zvýhodněnou cenu (snídaně a večeře jsou podávány formou bufetu) nebo programu all inclusive SPECIAL v nedaleké (cca 750 m) restauraci CK Club Restaurant. Služby all inclusive SPECIAL zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně v době od 07:30 do 10:00 h, obědy v době od 12:30 do 14:00 h, večeře v době od 17:30 do 20:30 h) v restauraci CK Club Restaurant (cca 750 m). Dále zahrnují malá dopolední a odpolední občerstvení formou balíčku (např. sendviče, slané nebo sladké pečivo apod.). Při snídani jsou podávány vybrané teplé nápoje a stolní voda, k obědu a večeři neomezená konzumace vybraných místních nealkoholických nápojů (limonád), stolní vody, jedna sklenice vína nebo sklenice piva.

Ubytování

Pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny standardním nábytkem, TV, chladničkou a varnou konvicí. Možnost jedné přistýlky.

Vybavení

Penzion Mistral III svým hostům nabízí vstupní halu s TV.
Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách.
Za poplatek: dětská postýlka bez lůžkovin (nutno předem objednat, orientační cena cca 3 EUR/noc, platba v místě pobytu).

Název

Mistral III

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Penzion Mistral
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 350 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 070 166
dnes 8–19 h

Hodnocení

5. nejlepší hotel v destinaci Primorsko

5/ 5 3 recenzí

Igortom srpen 2016 Super dovca ale musite mit vyhled na jih. Jinak severni vyhled silene fouka na balkone... celá recenze

Josef Filla červenec 2015 Pohodová dovolená. Klidné prostředí, dobrá dostupnost pláže i centra města, kvalitní dovolená za dobrou cenu.... celá recenze

LENKA červen 2013 Dovolená v Bulharsku. Jezdím do Bulharka několik let a vždy jsem byla spokojená jak s ubytováním tak se službami a hlavně se stravováním vřele doporučuj... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-mistral-iii-primorsko-bulharsko-z2070166/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací