Faros Premium Beach Hotel

  Turecko, Marmaris, Icmeler

2/5

Hotel Faros Premium Beach

    Turecko, Egejská riviéra, Marmaris, Icmeler
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Výhody nabídky
  • pouze v CK
  • hotel pouze pro dospělé 16+
  • přímo u pláže
  • plážový servis zdarma
Letovisko

Marmaris - Icmeler

Umístění

Hotel leží v palmové zahradě přímo u pláže ve středisku Icmeler, cca 8 km od Marmarisu a cca 100 km od letiště v Dalamánu. Autobusová zastávka přímo před hotelem - spoj do Marmarisu jezdí každých 5 minut.

Pláž

Hotelová písčito-oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Slunečníky, lehátka a osušky zdarma. Na pláži je bar v rámci All inclusive.

Hotel

Vstupní hala, recepce (24 hod.), hlavní restaurace s výhledem na moře, bary včetně plážového baru (10:00-00:00), u bazénu (10:00-18:00), cukrárna (11:00-18:00), minimarket, konferenční centrum až pro 50 osob, WiFi zdarma, venkovní bazén. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma. Za poplatek kadeřnictví, prádelna, půjčovna aut, lékař, fotograf.

Pokoje

Standardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna/WC, fén), centrální klimatizací, SAT/TV, telefonem, WiFi, minibarem (po příjezdu doplněn nealkoholickým nápojem a vodou, dále doplňován vodou), setem na přípravu kávy/čaje, trezorem (zdarma) a balkonem. Za příplatek stejně vybavené pokoje s výhledem na moře.

Stravování

All inclusive (do 0:00) zahrnuje snídaně (7:00-10:30), obědy (12:30-14:00), večeře (19:00-21:00) formou bufetu, občerstvení během dne, noční polévka (23:30_00:00) nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v časech a místech určených hotelem.

Rekreace

Fitness centrum, sauna, vstup do tureckých lázní, stolní tenis, plážový volejbal, denní a večerní animace, živá hudba. Za poplatek: vodní sporty na pláži, masáže, potápění s instruktorem.

Základní cena zahrnuje

  • leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků
  • transfery v cíli zájezdu
  • 7/14 noclehů
  • stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu
  • služby delegáta
  • pojištění dle zák. 159/99 Sb.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Faros Premium Beach *****
Lokalita dle pořadatele: Marmaris, Camli
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Faros Premium Beach Hotel *****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 20 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 570 571
dnes 8–19 h

Hodnocení

16. nejlepší hotel v destinaci Marmaris

2/ 5 3 recenzí

Volková srpen 2013 Dovolená s dětmi. Pro děti dobrá dovolená, ale jídlo, které je pelmel místního a evropského, nestojí za nic. Bylo ho dost (až na moučníky, resp. dor... celá recenze

rajče červenec 2013 Recenze na hotel Munamar Beach resort. Hotel nemá žádné 4- natož 5 hvězdiček jak udávají všechny cestovky. Není klidný, na terase skoro každý den probíhala diskotéka a n... celá recenze

Věra Šťastná červenec 2013 Dovolená v Mumamar beach resort. Hotel v centru Icmeleru, v zátoce, na rušné třídě. Klienty tohoto hotelu jsou převážně rusové, poláci, češi a turci.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Faros Premium Beach
    Turecko, Egejská riviéra, Marmaris, Icmeler

Cena
16 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 570 571

Zájezd

dospělá osoba
2
16 990 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč