Hotel Naithonburi Beach Resort

  Thajsko, Phuket, Nai Thon Beach

Naithonburi Beach Resort

    Thajsko, Andamanské moře, Phuket, Nai Thon Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Resort má 79 pokojů. Je zde hotelový sejf, restaurace, kavárna a konferenční místnost. Díky internetu, který je k dispozici ve společných prostorách, zůstanou hosté v kontaktu se světem. Jsou zde i různé obchody. Je tady také hezká zahrada.

Ubytování

Pokoje mají klimatizaci a koupelnu. Ke standardu většiny pokojů patří balkón, na kterém mohou hosté odpočívat. Také je zde sejf a minibar. K dispozici je také mini lednička a varná konvice/kávovar. Na pokoji je telefon a televize. V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů.

Sport/aktivity

Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Odpočívat lze na lehátkách se slunečníky. V blízkosti bazénu naleznou hosté i vířivou vanu. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Z velké nabídky různých aktivit si zde hosté mohou vybrat například golf, potápění, fitness studio a masáže a za poplatek šnorchlování.

Stravování

Lze objednat polopenzi. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami Visa a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Naithonburi Beach Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 053 340
dnes 8–19 h

Lokalita

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací