Hotel Rezidence Le Neptune

  Francie, Languedoc-Roussillon, Saint-Pierre-la-Mer

REZIDENCE LE NEPTUNE

  Francie, Francouzská riviéra, Languedoc-Roussillon, Lví zátoka, Occitanie, Narbonne, Saint-Pierre-la-Mer
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis:

SAINT PIERRE LA MER Lázeňské letovisko v srdci Lví zátoky mezi Středozemním mořem a pohořím La Clape. Pobřeží lemuje široká pláž s jemným pískem. Večer letovisko ožívá díky množství barů, restaurací a diskoték. Pohořím La Clape vede řada stezek,můžete objevovat vnitrozemí vonícím rozmarýnem a tymiánem. Zajímavostí je jezero Gouffre de l ?Oeil Doux se smaragdově zelenou vodou chráněné strmou, 40 m vysokou skálou. REZIDENCE LE NEPTUNE Třípatrová rezidence bez výtahu přímo na písčité pláži v blízkostí obchodů. TIPY NA VÝLETY Canal du Midi, katarské hrady, Carcassonne, Narbonne, Pont du Gard, jezero Salagou, přírodní rezervace Camargue, Aigues-Mortes.

Vybavení:

Recepce, restaurace, snack-bar, dětské hřiště, parkoviště (14 EUR/týden, počet míst limitován, nutná rezervace), veřejné parkoviště (zdarma).

Ubytování:

Klimatizované byty s výhledem na moře nebo hory, s kompletně vybavenou kuchyňkou (el. sporák, lednice, mikrovlnná trouba, kávovar), s koupelnou a WC, TV (40 EUR/týden), WiFi (20 EUR/týden), balkónem se zahradním nábytkem. STU 2 hory nebo moře: garsoniéra s dvojlůžkem nebo dvěma lůžky. 2P4 hory nebo moře: obytná kuchyně s lůžkem a výsuvným lůžkem, ložnice s dvojlůžkem. 3P6 moře: obytná kuchyně s lůžkem a výsuvným lůžkem, dvě ložnice s dvojlůžky.

Stravování:

Vlastní.

Pláž:

Písčitá pláž s přímým přístupem.

Doprava:

Vlastní.

Slevy:

SPECIÁLNÍ AKCE: SLEVA 20% při dvoutýdenním pobytu do 09.07. a od 27.08.2016 (sleva již zohledněná v ceně).

565 656 610 Číslo zájezdu: 783 835
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací