Hotel Palazzin

  Malta, Qawra

Il Palazzin Hotel

    Malta, Qawra
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Il Palazzin Hotel spočíva v kľudnej a odľahlej oblasti populárného letoviska Qawra, len kúsok od promenády spájajúcej Qawru a dedinku Bugibba a St Paul's Bay. Nachádza sa tu zastávka autobusov, ktoré pravidelne jazdia do všetkých častí ostrova. Hostia hotela Il Palazzin majú možnosť objavovať nádherné pláže s množstvom vodných športov. Pešo sa dostanú na neďaleko vzdialeného námestia Bugibba, kde sa nachádza mnoho obchodov, barov, klubov, reštaurácií, Kasíno a kino.
Ako sa dostať do hotela: Maltské medzinárodné letisko je vzdialené 16 km od hotela.
Miestne tipy: Zábava na námestí Bugibba pokračuje až do skorých ranných hodín, miestne obchodíky sú počas letných mesiacov otvorené do neskorých večerných hodín. MHD umožňuje skvelý prístup na celý ostrov.
Vzdialený od letiska MLA cca 18 km

Ubytovania

K dispozícii sú: jednolôžkové a dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky.
Il Palazzin Hotel ponúka 79 izieb rozdelených na šiestich podlažiach, všetky sú s klimatizáciou, minibarom (doplnený balenou vodou). Vybavenie zahŕňa kúpeľňu (vaňu, sušič na vlasy, zrkadlo na make-up a holenie), telefón s priamou voľbou, satelitnú TV, rádiobudík, zatemňovacie závesy, okná, ktoré sa dajú otvoriť, bezpečnostnú schránku a balkónom s výhľadom na záhradu a bazén, a niektoré izby na vyšších poschodiach majú výhľad aj na krásu Qawry, Salina Bay a nádherné Stredozemné more (za poplatok). Detská postieľka je zadarmo a je k dispozícii na vyžiadanie.

Služby hotela

24-hodinová recepcia, 2 výťahy, trezor (za poplatok), poštové služby, sekretárske služby, budíček, obedové balíčky, pomoc s rezerváciou večere, taxi služby, autopožičovňa, internetová kaviareň (za poplatok), káblové pripojenie na Internet a Wi-Fi pripojenie sú k dispozícii vo verejných priestoroch, bezplatné súkromné parkovisko je k dispozícii neďaleko. Il Palazzin má vonkajší bazén, saunu a knižnicu.

Stravovanie

Možnosť stravovania: raňajky, polpenzia.
Il Palazzin Hotel predstavuje Il Palma Reštauráciu, ktorá sa nachádza na prízemí a slúži na podávanie raňajok formou bufetu, obedov a večerí, ktoré pozostávajú z maltskej a medzinárodnej kuchyne. Každá noc má iný motív a všetko je organizované v priateľskom prostredí. Hotel má tiež útulný bar, ktorý ponúka vína, nápoje a ľahké občerstvenie.

Doprava

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Palazzin ****
Vzdálenost od pláže: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 242 662
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-il-palazzin-hotel-malta-ostrov-malta-z1242662/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Malta

Oblast Středozemního moře byla vždy místem bohatých dějinných událostí. Jedním z míst, kde se střetávaly různé kultury, bylo i Maltské souostroví. Historicky souostroví vzniklo vyvýšením pevninských desek, proto na mnohých skalních útvarech je zaznamenána hladina moře během celé historie. Malta, Comino i Gozo leží velmi blízko italské Sardínie. Od severní Afriky je dělí 250 km. Barva moře, které omývá břehy ostrovů, je tmavě modrá, místy přechází do tyrkysové nebo světlemodré barvy. Skalnaté pobřeží skrývá podmořský bohatý život, který díky čistotě moře je patrný pouhým okem. Malta je ideálním cílem dovolené pro kombinaci lenošení na pláži a poznávání zdejších památek. Vzhledem k původu ostrova nenalezneme zde mnoho písečných pláží. K nejkrásnějším plážím patří pláže v zálivu Mellieha Bay a Golden Beach. Mírné středozemské podnebí umožňuje turistům trávit slunnou dovolenou od dubna do konce října.

Malta - zavedení ekologické daně

S účinností od 1. 6. 2016 je na všech maltských ostrovech (Malta, Gozo, Comino) zavedena tzv. ekologická daň a to ve výši 0,5 EUR / osoba a noc, maximálně však 5 EUR / osoba a pobyt.

Ekologickou daň budou hradit osoby ve věku od 18 let. Poplatek budou vybírat přímo ubytovatelé v místě pobytu.

Malta - více informací