Park Hotel Montigeto

  Itálie, Umbrie, Passignano sul Trasimeno

Parkhotel Montigeto

    Itálie, Italská jezera, Umbrie, Lago Trasimeno, Passignano sul Trasimeno
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Na hosty čeká mnoho různých zařízení a velká nabídka služeb, díky kterým si zde svůj pobyt užijí a odpočinou si. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení

Na hosty čeká mnoho různých zařízení a velká nabídka služeb, díky kterým si zde svůj pobyt užijí a odpočinou si. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo.

Vybavení pokoje

Pokoje mají klimatizaci a koupelnu. Ke standardu většiny pokojů patří balkón, na kterém mohou hosté odpočívat. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná dvoulůžková postel. Také je zde sejf a minibar. V koupelnách je vysoušeč vlasů. V hotelu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/zábava

Objekt nabízí velké množství sportovních a zábavních aktivit. Objekt má venkovní bazén. V hotelu mohou hosté ve volném čase sportovat, je tady jízda na kole/horském kole (za poplatek).

Stravování

Je možné si objednat snídaně.

Zobrazené ceny jsou konečné, obsahují veškeré slevy uvedené v akčních nabídkách

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Park Hotel Montigeto ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 755 869
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-parkhotel-montigeto-italska-jezera-italie-z755869/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací