Pension Traube

  Rakousko, Tyrolsko, Uderns

TRAUBE

    Rakousko, Tyrolsko, Zillertal, Hochfügen - Hochzillertal / Spieljoch, Uderns
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

2 - lůžkové pokoje některé s možností až 2 přistýlek, Spr.+WC, SAT/TV, telefon, rádio, fén, částečně balkon (CK negarantuje). Pokoje se 2 přistýlkami mají patrovou postel. 1 - lůžkové pokoje za příplatek na ověření.

STRAVA

POLOPENZE PLUS: - snídaně formou bufetu - obědový balíček (hosté si připraví sami u snídaně) - denně od 13:00 do 17:00 hod káva a koláč, pro děti zmrzlina (mimo dne příjezdu) - večeře bufet vč. salátového bufetu - nápoje k večeři (stolní červené a bílé víno, čepované pivo a nealkoholické nápoje) - denně od 10:00 do 17:00 hod nápoje: Cola, pomerančová limonáda, citronáda, jablečný džus, soda, káva a čaj)

DALŠÍ SLUŽBY

Dětská postýlka: 5 Eur/noc (dle dostupnosti) Penzion přijímá tyto kreditní karty (bez záruky): Diners, Maestro, Mastercard, Visa.

DÍTĚ

Až 2 děti do 5,99 let na přistýlce s polopenzí ZDARMA. Dítě zdarma povoleno v doprovodu 2 plně platících osob. Jedu sám/sama s dětmi ve 2 - lůžkovém pokoji: Jedno dítě do 5,99 let na lůžku ZDARMA (v doprovodu 1 dospělého) Jedno dítě od 5 do 15 let na lůžku se slevou 50%

KOUPÁNÍ

Termální lázně ZILLERTAL - FÜGEN (1,2 km): nabízí cca 2.700 m2 vodní plochy - vnitřní a letní venkovní (otevřeno jen květen-září) - je největší vodní plocha v regionu. Najdete zde plno atrakcí, dětský bazén, dětský koutek, např. i 133 m dlouhou skluzavku - nejdelší v západním Rakousku. přírodní jezero SCHLITTERS (4,5 km) vč. plážového volejbalu, dětského hřiště, občerstvení. koupaliště, krytý bazén a volnočasový park FREIZEITPARK AUFENFELD (11,5 km)

PARKOVÁNÍ

zdarma (dle dostupnosti)

POBYT SE ZVÍŘETEM

7 Eur/noc

POZNÁMKA

Pobyt začíná nástupem od 14:00 hod a večeří v den příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 10:00 hod v den odjezdu.

SLEVY A VÝHODY

SLEVA 5% za vč. nákup do 31.3.19 v termínech 8.6. - 5.10.2019.

CELKOVÁ KAPACITA

20 pokojů

DÁLE PRO VÁS

ZDARMA: 2x týdně wellness (finská sauna, pára, infračervená kabina), WLAN v celém penzionu, stolní tenis (dle dostupnosti), parkování, rekreační poplatek Karta hosta Ferienregion im Zillertal (např. sleva na lanovku Spieljochbahn, sleva vstup na koupaliště s krytým bazénem Aufenfeld, sleva na minigolf, sleva na vstup do zábavního parku v Kaltenbach a další. POZN. změny a omezení služeb, vč. časového užití karty vyhrazeny)

REKREAČNÍ POPLATEK

v ceně

PROČ K NÁM ?

Proč penzion Traube Uderns: - zahrada s atrakcemi pro děti - domácí mini ZOO:

VYBAVENÍ

penzion má hlavní a 200 m vzdálenou vedlejší budovu. Vybavení: recepce, restaurace, terasa, zahrada, úschova kol, stolní tenis, dětské hřiště: houpačka, skluzavka, domeček na stromě, trampolína, domácí mini ZOO: kuřata, slepice, kačeny, morče, králíci, prasata, poníci aj. Wellness: finská sauna, pára, infračervená kabina, odpočinková místnost,

POLOHA

Penzion Traube leží cca 50 m od centra městečka Uderns, který leží v údolí Zillertal, cca 45 východně od Innsbrucku. Milovníci golfu mohou vyzkoušet nové golfové hřiště (1,7 km). Uderns je ideální výchozí místo pro turistiku a cykloturistiku v oblasti Zillertal - lanovka Spieljochbahn jen 1,2 km.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pension Traube ***
Vzdálenost od sjezdovky: 3300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 252 779
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-traube-tyrolsko-rakousko-z1252779/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací