Penzion Adamar

  Polsko, Pomořsko, Jastrzębia Góra

Penzion Adamar: Rekreační pobyt 7 nocí

    Polsko, Baltské moře, Pomořsko, Jastrzębia Góra
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Adamar

Penzion Adamar se nachází v letovisku Jastrzebia Góra, je vzdálený cca 500 m od centra a pláže. Objekt je celkově oplocený, je vhodný také pro handicapované (nájezd, výtah).

Ubytování

Hosté se mohou ubytovat ve 2, 3 a 4lůžkových pokojích s koupelnou, TV, lednicí, rychlovarnou konvicí a plážovým setem. Přistýlka je chápána jako společné spaní na rozkládací sedačce (pouze ve 2lůžkovém pokoji).

Restaurace a stravování

Hostům slouží příjemná klimatizovaná restaurace a místo na grilování. V ceně pobytu je polopenze formou švédských stolů (včasná večeře se podávají od 15:30 do 17:00 hod.), Mimo hlavní sezónu jsou včasné večeře podávány servírovanou formou.

Sport a zábava

Milovníky aktivního odpočinku jistě potěší sauna, půjčovna jízdních kol a holí pro Nordic Walking. Pro děti je připraveno dětské hřiště, stolní tenis, společenské hry.

Zvířata

Pobyt s pejskem není možný.

Parkování

Své vozidlo si můžete zaparkovat na oploceném parkovišti zdarma.

Atrakce v místě a okolí

Okolí i letovisko samotné vybízí k procházkám (doporučujeme k majáku s muzeem v Rozewiu), cyklovýletům např. k okolními zámečkům Rzucewo, Krokowo anebo využití služeb některé z místních cestovních agentur, které organizují výlety např. na poloostrov Hel, vodácké sjezdy po jezerech a říčkách, které jsou jen pár kilometrů do vnitrozemí od letoviska. Na poloostrově Hel, který je dobře znám jako místo hrdinné obrany pobřeží na začátku II. s.v., najdete militární památky, krásnou cyklotrasu (na Hel jezdí cyklovlaky z Władysławowo a zpět můžete na kole, nebo opačně). Celý nedaleko položený  záliv Pucki je ideálním místem pro windsurfing, což potvrzují tam existující školy. Přímo v Jastrzebiej Gorze se nachází obelisk, který vyznačuje nejseverněji položené místo Polska, jsou tam rovněž i kilometrovníky do řady evropských měst. Letovisko je vyhledávanými místem a tomu odpovídá dobře rozvinutá infrastruktura - restaurace, promenáda, atrakce pro děti i dospělé, rybárny, hospůdky a řada obchůdků s přerůzným zbožím.    

Destinace

Jastrzębia Góra je nejseverněji položené letovisko polského pobřeží. Nachází se, jako většina polského pobřeží, na klifu nad širokými písčitými plážemi. Najdete zde kvalitní a dobře rozvinuté turistické zázemí, které skýtá výborné podmínky nejen k odpočinku. Okolí i letovisko samotné vybízí k procházkám (doporučujeme k majáku s muzeem v Rozewiu), cyklovýletům např. k okolními zámečkům Rzucewo, Krokowo anebo využití služeb některé z místních cestovních agentur, které organizují výlety např. na poloostrov Hel, vodácké sjezdy po jezerech a říčkách, které jsou jen pár kilometrů do vnitrozemí od letoviska. Na poloostrově Hel, který je dobře znám, jak místo hrdinné obrany pobřeží na začátku II. s.v., najdete militární památky, krásnou cyklotrasu (na Hel jezdí cyklovlaky z Władysławowo a zpět můžete na kole, nebo opačně). Celý nedaleko položený  záliv Pucki je ideálním místem pro windsurfing, což potvrzují tam existující školy. Přímo v Jastrzebiej Gorze se nachází obelisk, který vyznačuje nejseverněji položené místo Polska, jsou tam rovněž i kilometrovníky do řady evropských měst. Letovisko je vyhledávanými místem a tomu odpovídá dobře rozvinutá infrastruktura - restaurace, promenáda, atrakce pro děti i dospělé, rybárny, hospůdky a řada obchůdků s přerůzným zbožím.    

Tato známá turistická lokalita leží podél klifového pobřeží, na pláže se schází dobře označenými vstupy / stezkami přes borovicové a listnaté lesíky. Většina jsou schodové, vstup "Wejście 23", ležící přímo v centru, je pozvolný sjezd, kudy lze pohodlně sejít i s kočárkem.  Čisté ovzduší a prostředí jsou lákadlem pro letní návštěvníky a celoročně pro lidi s dýchacími obtížemi.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Penzion Adamar ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 900 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 341 949
dnes 8–19 h

Lokalita