Pension Arthur

Rakousko, Korutany, Stall

Penzion ARTHUR

    Rakousko, Korutany, Mölltal / Ankogel, Rakouské ledovce, Mölltaler Gletscher (ledovec), Stall
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Korutany, obec Stall

Popis

Penzion nabízí standardní pokoje nebo apartmány, restauraci v přízemí domu, bar, možnost dopravy skibusem: dle aktuální nabídky místní autobusové společnosti Postbus

Vzdálenosti

Praha: 550 kmBrno: 509 kmOstrava: 684 kmČeské Budějovice: 417 km

Ubytování

Kvalitní rodinný penzion nabízí ubytování ve 2 až 3 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením na pokoji, (popř. na chodbě, vždy samostatné pro jeden pokoj) a TV. Ubytování je možné se snídaní nebo polopenzí.Penzion dále nabízí 2 lůžkové apartmány s možností až 2 přistýlek, s vlastním sociálním zařízením, kuchyní se základním vybavením, lednicí, sporákem, TV. Ubytování v apartmánech je s vlastním stravováním.Na vyžádání je možnost zajištění i apartmánů se 2 ložnicemi - cena na dotaz v CK.

Sport a zábava

Lyžování a vzdálenost ke středisku: ledovec Mölltal 19 km, Ankogel - Mallnitz 30 km, Heiligenblut - Grossglockner 36 km, Lienzer Bergbahnen - Zettersfeld/Hochstein 31 km, Matrei - GG Resorts Kals-Matrei 58 kmLyžařská střediska nabízejí velké množství kvalitních a upravovaných sjezdovek: ledovec Mölltal = stálá jistota sněhové pokrývky (celkem 17 km, nadmořská výška 2 108 až 3 122 m n. m.), Ankogel (celkem 13 km, nadmořská výška 1 287 až 2 636 m n. m.), Heiligenblut - Grossglockner (celkem 55 km, nadmořská výška 1 301 až 2 902 m n. m.), Lienzer Bergbahnen - Zettersfeld/Hochstein (celkem 37 km, nadmořská výška 686 až 2 278 m n. m.), Matrei - GG Resorts Kals-Matrei (celkem 42 km, nadmořská výška 920 až 2 621 m n. m.).

Výhody a nevýhody

Výhody: levné a kvalitní ubytování, parkoviště přímo u domu, ideální poloha k vyzkoušení různých lyžařských středisek, jistota sněhové pokrývky na ledovci MölltalNevýhody: penzion není umístěn přímo v lyžařském středisku

Tip

Užijte si a vyzkoušejte různá střediska díky zakoupení skipasu SKI HIT - jeden skipas na tyto střediska: ledovec Mölltal, Ankogel, Hochpustertal, Grossglockner Resort Kals-Matrei, St.Jakob.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pension Arthur
Vzdálenost od sjezdovky: 19000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 367 429
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací