Penzion Aurel

Slovensko, Střední Slovensko, Liptovský Ján

PENZION AUREL - Rekreační pobyt - Liptovský Ján

  Slovensko, Nízké Tatry, Střední Slovensko, Západní Tatry, Liptovský Ján
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Návštěvníky přitahuje blízkost Nízkých a Západních Tater, léčivé minerální prameny přímo v obci a bezproblémová doprava. Penzion Aurel leží v centu obce. Návštěvníkům nabízí ubytování ve stylově zařízených pokojích, k dispozici je velká společenská místnost s krbem. Penzion nezajišťuje stravování, ale díky výhodné poloze v centru obce je nejbližší restaurace vzdálena pouze 80 m. Celý objekt je uzavřený s vlastním parkovištěm. Součástí velké zahrady je dřevěný altánek s krbem a grilem. Penzion byl navržen tak, aby vytvořil příjemné a komfortní prostředí pro rekreaci.

V nejbližším okolí se nachází Sportovní areál XSPORT – areál patří k největším nejen na Liptově ale taky na Slovensku. Poskytuje sportovní, zábavní a adrenalinové aktivity.

Ubytování

Ve dvou dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, ve dvou čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Jeden dvoulůžkový a jeden čtyřlůžkový pokoj mají společnou kuchyňku s možností vaření. Jeden čtyřlůžkový pokoj má svou kuchyňku a velký balkon. Ve všech pokojích je LCD TV/SAT s DVD. V jednom čtyřlůžkovém apartmán se dvěma přistýlkami s vlastním sociálním zařízením, kuchyňkou a TV. Apartmán má dvě ložnice a nachází se na přízemí (na foto E+F).

Letní popis

Kromě koupání je zde možnost jízdy na koni ve volné přírodě. Liptov nabízí velké možnosti pěších tur a výletů. Jsou zde různě náročné turistické trasy, výstupy na vrcholy Ďumbier, Chopok, Bystrá, či procházky Jánskou dolinou, Demänovskou dolinou či návštěva ledové a krasové jeskyně. Také je možno využít množství cyklistických tras po celém Liptově. Zajímavé jsou také návštěvy etnografických lokalit jako například Važec, Východná, muzeum lidové architektury v Pribyline, památková rezervace Vlkolínec, či obec Bešeňová známá termálním koupalištěm s celoročním provozem. Ke koupání a vodním sportům slouží také vodní nádrž Liptovská Mara.

Zimní popis

V zimním období je zde možnost sjezdového lyžování ve SKI středisku Javorovica (4 vleky), je zde vybudovaný i nový vlek s kapacitou až 1218 osob za hodinu. Tento vlek je dlouhý 804m s převýšením 280m. Vlek je také uměle zasněžován. Lze provozovat také běžecké lyžování v celé Jánské dolině.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Penzion Aurel

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 569 902
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací