Penzion Běla

Česko, Olomoucký kraj, Bělá pod Pradědem

Bělá pod Pradědem - Penzion BĚLA

    Česko, Jeseníky
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Balíček 1

Cena balíčku Wellness vinný pobyt (2 noci) zahrnuje: 2x ubytování s polopenzí (snídaně - bufet, večeře při svíčkách s obsluhou o 3 chodech), 1x láhev vína, 1x privátní vstup do wellness s lahví sektu pro 2 osoby (1 hod.), úschovnu kol/lyží se sušárnou bot, ručníkový servis, mapy a informace o Jeseníkách, parkování.

PROČ JET S NÁMI PRÁVĚ SEM?

Rotshildův dvůr nabízí svým hostům komfortní ubytování v soukromí, na okraji malebné obce Bělá v okrese Opava. Pokoje Pensionu Bělá ve Slezsku se nacházejí v prvním a druhém patře pensionu, odkud se hostům naskýtá výhled do klidného okolí malebné vesničky Bělá nebo rozlehlého nádvoří velkostatku s hřebčínem. Pokoje zařízené na úrovni First Class**** jsou prostorné a umožňují pohodlný odpočinek pro širokou klientelu. Všechny pokoje jsou s výhledem do krásné okolní přírody nebo na nádvoří statku. Pension je situován mimo hlavní komunikaci (jen příjezdová cesta) a zaručuje ničím nerušené ubytování a diskrétnost. Okolní přírodní krásy, čistý vzduch, klid a pohoda, cyklistické a turistické stezky, ...jednoduše místo vhodné pro kteroukoliv generaci a především rodiny s dětmi.

POLOHA

v podhůří Jeseníků, v obci poblíž řeky Bělá.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

recepce, restaurace, venkovní posezení s grilem, salónek, pro děti - postýlka, stolička, strava, nádobí a hřiště; Wi-Fi (zdarma), vyhřívaný bazén (v letní sezóně), úschovna kol a lyží, sušárna lyžař. bot, půjčovna sport. potřeb, zahrada s altánem, parkoviště, akceptace platebních karet.

VYBAVENÍ POKOJŮ

2 až 4lůžkové pokoje, 4lůžkový apartmán, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), telefon, TV-SAT, Wi-Fi (zdarma). Aparmán navíc kuch. kout s jídelnou a spol. místností. Některé pokoje v podkroví.

STRAVOVÁNÍ

snídaně (servírovaná).

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

Sport: volejbalové hřiště, značené trasy pro pěší a cykloturistiku, běžecké a sjezdové lyžování (ski areály Filipovice, Červenohorské sedlo, Ramzová). Nedaleko od penzionu a hřebčína Bělá ve Slezsku se nachází také osvětlené víceúčelové sportoviště (tenis, fotbal, volejbal, basketbal, nohejbal atd.).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Penzion Běla

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 193 281
dnes 8–19 h

Lokalita