Penzion Chalupy U Smrku

Česko, Liberecký kraj, Kořenov

PENZION CHALUPA U SMRKU - Rekreační pobyt - Horní Polubný

  Česko, Jizerské hory, Liberecký kraj, Kořenov
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Okolí a poloha penzionu poskytuje široké možnosti pro celoroční rekreaci. Je vhodným místem pro rodinnou či podnikovou rekreaci, soustředění sportovních oddílů, ozdravné pobyty, školení, výcvikové lyžařské zájezdy, školy v přírodě, srazy. V penzionu je prostorná společenská místnost s TV/SAT vhodná pro večerní posezení,odpočinek, školení, výuku a hry dětí za špatného počasí. Dvě společné kompletně vybavené kuchyňky s možností vlastního vaření. —— V nejbližším okolí se nachází SKIAREÁL DESNÁ PARLAMENT – lyžařský areál Desná - Parlament se nachází v nadmořské výšce 550 m.n.m. nad městem Desná. Dále pak VODNÍ NÁDRŽ SOUŠ – souš je přehradní nádrž se sypanou hrází na řece Černá Desná vybudována v prvním desetiletí 20.století po katastrofických povodních, které krutě postihly oblast Jizerských hor.

Ubytování

Tři dvoulůžkové pokoje a čtyři čtyřlůžkové pokoje, každý s vlastním sociálním zařízením. Celková kapacita je 22 lůžek + 3 přistýlky.

Letní popis

Oblast je vhodná především pro turistiku a cykloturistiku. V areálu je hřiště na nohejbal a volejbal, uzamykatelná úschovna kol nebo lyží, terasa, přírodní grilování selátek, vepřových kýt apod. Pěší turistika, houbaření a velké množství cyklostezek, cyklotrasy Jizerské magistrály začínají přímo u penzionu.

Zimní popis

Vlastní dětský lanový vlek, v blízkosti trasa Jizerské magistrály (100 m), lyžařský vlek (200 m), centra zimních sportů Harrachov (5 km), Desná (5 km) a Rokytnice nad Jizerou (15 km).

565 656 610 Číslo zájezdu: 690 412
dnes 8–19 h