Penzion Concordia

Rakousko, Štýrsko, Schladming

Penzion Concordia, Ramsau am Dachstein

  Rakousko, Štýrsko, Schladming
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Základní informace
Rodinný penzion Concordia najdete v Ramsau am Dachstein, části Leiten, obklopený lesy. Do Schladmingu k nástupní stanici lanovky Planai je to 4 km. Ze Schladmingu můžete využít houpačku přes 4 vrcholy – Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen a Reiteralm. Z penzionu je nádherný výhled na masiv Dachsteinu.
Centrum Ramsau cca 3 km. Nákupní možnosti cca 2 km.
Zastávka autobusu je cca 1 km od penzionu a zaveze Vás buď do Schladmingu nebo k dolní stanici lanovky na ledovec Dachstein, či vystoupíte v centru Ramsau.
Proč si vybrat Penzion Concordia
* Letní slevová karta Sommercard v ceně
* Bikers friendly ubytování - garáž pro 4 motorky anebo přístřešek pro další
* Pravá cedrová sauna
Ubytování
V penzionu jsou 2-, 3-, 4-lůžkové pokoje, většina s manželskou postelí, některé s oddělenými lůžky a 3. nebo 4. lůžko je většinou řešeno formou přistýlky pro děti. Všechny pokoje mají sprchu/WC, TV a balkon.
Vybavení
U penzionu najdete opravdovou cedrovou venkovní saunu. Parkoviště u domu. Připojení WiFi. Lyžárma.
Domluvíte se německy, anglicky, slovensky, česky, ale dokonce i maďarsky :-).
Strava
Polopenze: Snídaně formou bufetu a večeře výběr ze 2 jídel.
Tipy na výlety, kam se podívat
Se slevovou kartou Sommercard neplatíte např. lanovku na ledovec Dachstein (ušetříte € 35,- / os. / jízda nahoru a dolů) - zde si vychutnejte vyhlídku ze "schodů do prázdna" anebo na visutém mostě podél stěny Dachsteinu, pro milovníky ledu v létě - v zimě je tu ledový palác, kde se objevuví ledové sochy k různým tématům. Neplatíte mýtné silnice k lanovce na ledovec nebo na Planai ve Schladmingu či ke Štýrskému Bodamskému jezeru, kde si můžete pochutnat na rybích specialitách z vlastních prustrových sádek. Lanovkou zdarma vyjedete také na horu Planai nebo Hochwurzen a zde si můžete půjčit trojkolky a je dolů po vyznačené trase a zažít trochu adrenalinu. V Ramsau Vám pomůže vyplavit endorfiny lanové centrum Rittisberg u přírodního koupaliště RamsauerBeach, také se zde svezete na bobové dráze anebo při nepříznivém počasí můžete navštívit zdarma krytý plavecký bazén v centru Ramsau nebo ve Schladmingu. Možností je opravdu spousta, i na západní straně Dachsteinu máte možnost navštívit jeskynní systémy se slevou nebo např. vyhlídkovou platformu "5 fingers".
Další možnosti výletů najdete u informací k letní slevové kartě Sommercard
Počasí a webkamery v Ramsau am Dachstein můžete sledovat zde
Počasí a webkamery pro Schladming-Dachstein můžete sledovat zde
Check-in: od 16:00 hod.
Check-out: do 10:00 hod.
Příplatky a slevy se zobrazí po výběru konkrétního termínu a pokoje.

565 656 610 Číslo zájezdu: 782 660
dnes zavřeno

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací