Pension Edelweisshof

Rakousko, Tyrolsko, Sankt Johann in Tirol

Pension Edelweisshof

    Rakousko, St. Johann in Tirol, Tyrolsko, Sankt Johann in Tirol
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Základní informace

Penzion se nachází nedaleko centra v malebném prostředí vhodném pro krásnou dovolenou. Umístění penzionu nabízí možnost vyrazit na vrcholy hor nebo navštívit křišťálově čistá jezera. Město St. Johann in Tirol je vzdálen pouhých 200 m, krytý bazén  St. Johann in Tirol 1 km, obchod s potravinami 200 m, vlaková stanice St. Johann in Tirol 1 km, koupaliště St. Johann in Tirol 1 km.

Proč si vybrat Penzion Edelweisshof
  • mnoho turistických cílů
  • domácí mazlíčci vítáni
  • různé zábavné programy
Sportovní aktivity

Denní vstup zdarma do Aquaparku  Panorama Badewelt v St. Johann in Tirol.

Ubytování

Dětská postýlka k dispozici jako přistýlka ve všech typech pokojů, sprcha/WC, topení, posezení, rádio, kabelová TV, WiFi, trezor, nekuřácké.

Pokoj pro 2 os. - sprcha/WC, 15 - 20 m2 

Pokoj pro 2 - 3 os. - sprcha/WC, 15 - 20 m2 

Vybavení

Recepce, úschovna zavazadel, posezení, WiFi - zdarma, úschovna jízdních kol, parkování - zdarma, snídárna, jídelna, restaurace, terasa.

Dětská židlička na vyžádání. 

Strava

Ubytování se snídaní. Snídaňový bufet. Sezonně rezervovatelné (3 chody na výběr) - v reastauraci Panorama  ( 5 min chůze od penzionu) 

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 146 498
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací