Penzion Eva

Česko, Moravskoslezský kraj, Milotice nad Opavou

PENZION EVA - Rekreační pobyt - Milotice nad Opavou

  Česko, Jeseníky, Moravskoslezský kraj, Milotice nad Opavou
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Milotice leží v idylickém údolí v podhůří Jeseníků, kde na Vás dýchne klid a rodinná atmosféra. Vhodné pro milovníky turistiky, cykloturistiky, geocaching a klidného odpočinku. Geocaching -„zubatá žába“ přímo v lesích nad penzionem. Penzion je nekuřácký. V areálu je vám k dispozici tenisový kurt k relaxační i tréninkové hře, volejbalové a nohejbalové hřiště, které můžete využít za příplatek na místě. Děti jistě rády využijí velkou zahradu k hraní míčových her či podobně. Vyznačené cyklistické trasy, pamětihodnosti a mnoho jiných zajímavostí zajistí, že si budete mít z čeho vybrat.

Ubytování

Ubytování v sedmilůžkovém apartmánu, apartmán se skládá ze dvou dvoulůžkových pokojů a jednoho třílůžkového pokoje. Apartmán má vlastní sociální zařízení, společenskou místnost s TV/SAT, lednici, mikrovlnou troubu, varnou konvici a základní nádobí.

Letní popis

V letní sezóně je v areálu možnost občerstvení a nebo zapůjčení grilu. V areálu je Vám k dispozici tenisový,volejbalový a nohejbalový antukový kurt. Milotice je největší zónou Geocachingu vůbec, proto je to ideální místo pro tento typ zábavy. Nachází se zde mnoho cyklo tras, které Vás určitě nadchnou. Mezi velice oblíbená místa pro milovníky rybolovu,nemotorových lodí či koupání je Slezská Harta, která se nachází 6 km od Penzionu Eva.

Zimní popis

V zimní sezóně je možnost vycházek do okolí na běžkách nebo navštívit lyžařské střediska (17-25 km).

Slevy

Dítě do 3 let bez nároku na přistýlku v doprovodu dvou dospělých osob zdarma.

565 656 610 Číslo zájezdu: 690 447
dnes 8–19 h