Pension Fan

Česko, Karlovarský kraj, Karlovy Vary

PENZION FAN - Rekreační pobyt - Karlovy Vary

  Česko, Karlovarský kraj, Krušné hory, Západočeské lázně, Karlovy Vary
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Penzion FAN** je dvouposchoďová budova bez výtahu v Karlových Varech, čtvrť Bohatice. Lázeňské centrum je vzdálené jen 3 km (hotel Thermal). V Blízkosti penzionu je samoobsluha vzdálená jen 30 m. Okolí Karlových Varů nabízí široké spektrum cyklistických tras jak pro náročné, tak pro víkendové cykloturisty. Penzion FAN v Karlových Varech je ideálním místem, kde můžete strávit nejen cykloturistický víkend, ale navštívit i světově proslulé lázně.

V nejbližším okolí se nachází Vřídelní kolonáda – jedna ze čtyř kolonád v Karlových Varech, ve které se vyrábí např. Karlovarská kamenná růže.

Dále pak Rozhledna Goethova vyhlídka – cihlová rozhledna v novogotickém stylu stojí v nadmořské výšce 641 metrů na Výšině věčného mládí a je 42 metrů vysoká. Nahoru na vyhlídkový ochoz vede 165 schodů.

Nebo také Rozhledna Diana – věž z roku 1914 najdete na Výšině přátelství nad Grandhotelem Pupp. Dostanete se k ní pěšky po lesních stezkách nebo lanovkou od Grandhotelu Pupp.

Ubytování

Ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky s vlastním sociálním zařízením s kuchyňskou linkou a základním kuchyňským nádobím, TV/SAT, připojením na internet přes Wi-Fi, ledničkou, kávovarem a elektrickou plotýnkou. Možnost přípravy jednoduchých teplých i studených jídel a nápojů.

Letní popis

V okolí Karlových Varů a ve městě je široká nabídka jak uzavřených či odkrytých bazénů s termální vodou, tak také spousta venkovních přírodních koupališť. Okolí Karlových Varů je velmi bohaté jak na kulturní tak přírodní památky a zajímavosti – zámek Bečov, hrad Loket, klášter Teplá.

Zimní popis

Blízkost Krušných hor zaručuje dobré podmínky pro zimní sporty. Horské túry a lyžování v blízkých Krušných horách – lyžařské vleky, běžkařské trasy, půjčovna lyží a servis.

Slevy

Dětská postýlka pro děti do 2 let včetně zdarma. Parkovné pod uzamčením zdarma.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 522 083
dnes 8–19 h