Penzion Michal

  Slovensko, Východní Slovensko, Ždiar

PENZION MICHAL

    Slovensko, Belianské Tatry, Východní Slovensko, Ždiar
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Nově postavený ponzion v tradičním dřevěném stylu v památkově chráněné rezervaci lidové architektury v obci Ždiar v nádherném prostředí Belianských Tater. Belianské Tatry navazují na Vysoké Tatry. Perfektní poloha Ždiaru umožňuje dovolenou v každém ročním období. Přímo ve Ždiaru jsou restaurace, obchody, muzeum lidové tvorby, lyžařské vleky a lanovky. Do horského středisky Vysoké Tatry je 22 km do Polského horského střediska Zakopane (Unesco) cca 37 km. V blízkosti Ždiaru jsou také známé Belianské jeskyně a termální park Vrbov.

Ubytování

Ubytování ocení i náročnější zákazníci. K dispozici jsou dvoulůžkové pokoje se samostatnými lůžky, dvoulůžkové pokoje s manželským lůžkem a možností přistýlky, třílůžkové pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek, dvoulůžkové pokoje s manželským lůžkem a možností přistýlky v podkroví a také samostatná budova - chaloupka pro 2-6 osob. Každá ubytovací jednotka má vlastní soc. zařízení (SWC), SAT-TV.

Vybavení

Penzion má vlastní restauraci, bar, welness centrum s finskou saunou, infrasaunou a jakuzzi. Parkování zdarma u penzionu. Pro milovníky dobrého vína je k dispozici vinárna ve stylu koliby.

Stravování

Pobyty jsou možné bez stravy, je možné si přiobjednat snídaně (rozšířené kontinentální) a večeře (polévka, hlavní jídlo a desert) podávané přímo v restauraci penzionu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 294 531
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací