Penzion Mijo

  Černá Hora, Bar, Dobra Voda

2/5

Penzion Mijo

    Černá Hora, Bar, Dobra Voda
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

oblíbený penzion se nachází v letovisku Dobra Voda, 12 km jižně od města Bar a 20 km severně od města Ulcinj. Kdysi jen malá vesnička se dnes proměnila v oblíbené turistické letovisko s písečně- -oblázkovou pláží a malou promenádou.

Vybavenost

restaurace, parkování (zdarma), WiFi připojení (zdarma).

Ubytování

klimatizované dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové pokoje s terasou, TV, lednička, vlastní soc. zařízení, WiFi.

Stravování

PLNÁ PENZE S NÁPOJI - snídaně, obědy a večeře výběrem ze dvou menu, k obědu a večeři jeden alkoholický a nealkoholický nápoj.

Pláž

písečně-oblázková pláž 150 m od penzionu.

Náš názor

rodinný penzion s příjemnou atmosférou a dobrou kuchyní v klidné části letoviska, přesto v blízkosti promenády, kaváren, restaurací. Doporučujeme využít možností výletů za krásami Černé Hory.

Poznámka

Příplatky: příplatek za neobsazené lůžko +5 990 Kč/týden

565 656 610 Číslo zájezdu: 707 715
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Bar

2/ 5 2 recenzí

jana srpen 2015 KATASTROFA. Najhoršia dovolenka v živote... celá recenze

Jarka srpen 2015 Penzion Mijo, Černá Hora, Dobrá Voda. v Černé Hoře jsme byli poprvé, ale docela mě to zklamalo. Sice hezká příroda, ale to je tak vše. Přeplněné pláže, hlava na hlavě..... celá recenze

Černá Hora

Černá Hora je menší nedávno vzniklý stát, který leží u Jaderského moře. Většina území je hornatá s vrcholy přesahujícími i 2 500 metrů nadmořské výšky. Pobřeží dlouhé téměř 300 km je tvořeno písčitými a oblázkovými plážemi, kouzelnými zálivy i mohutnými útesy. Malebnou krajinu dotváří vesničky, historické památky, starobylá města i moderní přímořská letoviska. Krásy Černé Hory jsou podobné těm chorvatským. Velkou výhodou je ale méně rozvinutý turistický ruch a klidnější prostředí. V Černé Hoře je také mnohem více pláží písečných a místní destinace jsou daleko lépe dostupné letecky. Pobřeží Černé Hory je velmi oblíbené pro potápění, plachtění a všechny možné vodní sporty. Přírodní podmínky země jsou velmi vzácné, méně obydlené části Balkánského poloostrova obecně zaručují pozoruhodnou faunu a flóru.

Černá Hora - více informací