Penzion Monty Ranch

Slovensko, Východní Slovensko, Štôla

5/5

PENZION MONTY RANCH - Rekreační pobyt - Štôla

  Slovensko, Východní Slovensko, Štôla
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

V areálu penzionu se nachází finská sauna s bazénem a možností využití služeb maséra, trampolína pro děti, dětské hřiště, pískoviště, půjčovna kol, altán s grilem, volejbalové hřiště. Penzion Ranch se věnuje chovu koní a zároveň nabízí možnost zajezdit si na některém z šesti koní či využít možnosti výuky jízdy na koni. V areálu chovají mnoho užitkových a okrasných zvířat, čímž máte možnost blíže seznámit vaše ratolesti s přírodou a jejími členy.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek (roztahovací gauč) s manželskou postelí a vlastním sociálním zařízením.Třílůžkové pokoje s manželskou postelí a jedním lůžkem a vlastním sociálním zařízením.Čtyřlůžkové pokoje jsou mezonetové. V pokoji na poschodí se nachází manželská postel a na přízemí se nachází dvě jednolůžkové postele, roztahovací gauč a vlastní sociální zařízení.Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Slevy

Jedno dítě do 12 let na přistýlce zdarma. Parkování zdarma.

Bonusy

Sleva 10% v salaši Kozí vršok- platí při rezervaci minimálně 0 nocí

565 656 610 Číslo zájezdu: 689 870
dnes zavřeno

Hodnocení

11. nejlepší hotel v destinaci Východní Slovensko

5/ 5 1 recenzí

Lenka Řehořová srpen 2016 Spokojenost. V penzion ujsme byli velice spokojeni.Příjemný majitel.Dobré jídlo co víc si přát.... celá recenze

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací