Penzion Na Palubě

Česko, Olomoucký kraj, Mikulovice

PENZION NA PALUBĚ - Rekreační pobyt 1-2 noci - Mikulovice

  Česko, Jeseníky, Olomoucký kraj, Mikulovice
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Přijeďte strávit dovolenou do malebného a překrásného prostředí penzionu. Nádherná, stylově vybavená restaurace Vás nadchne velmi příjemnou atmosférou Jižní Francie, kde můžete spatřit na jediném místě lodní zvon, kormidlo kapitána, pravou domácí pec na dříví, příjemně vonící čerstvé bylinky a mnohem víc. Děti ocení dětský námořnický koutek se skluzavkou a balónkovým rájem. Pro aktivní strávení volného času Vám doporučujeme využít bowling, kulečník, šipky, airhockey a stolní fotbálek, které se nacházejí v prostorách restaurace „NA PALUBĚ“ v 1. patře. V penzionu se nachází finská sauna k relaxaci za poplatek, terasa s grilem, úschovna kol, lyží a elektrický vysoušeč lyžařských bot.

Ubytování

Ubytování je zajištěno v nadstandardních luxusních mezonetových apartmánech, které tvoří dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje. Součástí každého apartmánu je společenská místnost, komfortní koupelna s fénem a WC. Všechny apartmány mají vlastní sociální zařízení, TV, varnou konvici, telefon, trezor, minibar, fén, připojení k internetu přes Wi-Fi a apartmány jsou nekuřácké. Některé apartmány mají balkon.

Zimní popis

V zimním období jsou zde skvělé podmínky pro lyžování. V nedalekém okolí se nachází několik ski areálů. Můžete si vybrat z mnoha vleků, pro děti i lyžařské školičky. Nejbližší sjezdovky jsou ve Zlatých Horách, Jeseníku a Lipové-lázních. Kvalitně upravené stopy nabízí mnohakilometrové trasy pro běžkaře.

Slevy

Dětská postýlka zdarma. Děti do 3 let bez nároku na lůžko zdarma. Parkování zdarma.

Bonusy

Jeseníky – voucher
Exkluzivní sleva 20–30% na služby u více než dvaceti turistických atrakcí v okolí. – platí při každé rezervaci

Jeseníky: Exkluzivní prodej zážitkových žetonů
Při objednávce na tomto webu si můžete za sníženou cenu přikoupit žetony na vyzkoušení řemesel. – platí při každé rezervaci

565 656 610 Číslo zájezdu: 921 345
dnes 8–19 h