Hotel Pirin Golf & Country Club Apartments

  Bulharsko, pohoří Pirin, Bansko

PIRIN GOLF & COUNTRY CLUB - golf

    Bulharsko, pohoří Pirin, Bansko
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Pirin Golf & Country Club je úžasný horský golfový resort, který se nachází v blízkosti lyžařského střediska Bansko v pohoří Pirin.

Vybavení hotelu

Resort nabízí pětihvězdičkový Golf & Spa hotel v alpském stylu a 23-ti jamkové golfové hřiště (18-ti jamkové hřiště Ian Woosnam a 5-ti jamkové golfové hřiště Pine). Rozlehé SPA centrum s vyhřívaným krytým bazénem a řadou lázeňských služeb. Pirin Golf and Spa Hotel nabízí tematické restaurace s různým menu, gurmánským pokušením a širokou nabídkou výběrových vín. Hlavní restaurace je 'European Kitchen' / 80 míst a terasa s kapacitou 70 míst /. Pro obdivovatele východní kuchyni je restaurace 'Taste Asie' / 50 míst /, tradiční alpské menu s pokrmy ze zvěřiny nabízí restauraci 'La Foret' / 50 míst /. Bary v hotelu 'Let's bar' / 20 / míst, lobby bar / 100 míst a terasa s kapacitou 50 míst / nabízejí pohodlné posezení a romantickými krby a jsou skvělým místem pro spontánní setkání a večery s přáteli. Pirin Golf and Spa Hotel také nabízí vynikající zázemí pro pořádání firemních akcí. Bohatá paleta služeb zahrnuje různé možnosti pro sport, lázně a fitness, kosmetické a zdravotní programy s kosmetikou nejvyšší kvality.

Vybavení pokoje

Hotel se skládá z 11 dvoulůžkových standardních pokojů / 35-50 / m?; 50 dvoulůžkových pokojů typu 'superior' s terasou / 35 - 50 m? /; 4 byty 'junior' s obytnou zónou / 35 - 60 m? /; 4 byty 'superior' s odděleným prostorným obývacím pokojem / 71 - 85 m? /, 2 byty 'deluxe' / 140 m? /, skládající se ze dvou ložnic, jídelny a obývací zóny.
Koupelny jsou vybaveny sprcha a hydromasážní vanou, WC, bidetem, koupelnovou kosmetiku. V pokojích je také k dispozici LCD TV.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pirin Golf & Country Club Apartments *****
Vzdálenost od sjezdovky: 6800 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 694 773
dnes 8–19 h

Lokalita

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací