Hotel Impressive Playa Granada Golf Resort (ex Playa Granada Club)

  Španělsko, Andalusie, Motril

5/5

Impressive Playa Granada Club Resort

  Španělsko, Andalusie, Costa Tropical, Motril
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Tento moderní hotelový komplex se nachází v obci Motril (nejbližší obchody a bary cca 500 km), do přístavu s restauracemi cca 2 km. Na letiště v Malaze cca 100 km..

Pláž

Hotel se nachází na dlouhé písčito-oblázkové pláži. Lehátka a slunečníky na pláži ve vyhrazeném prostoru hotelu jsou zdarma..

K dispozici pro hosty

Recepce s lobby, výtahy v části budov, hlavní restaurace, tematická restaurace, snack bar u bazénu, plážový bar (není součástí All Inclusive), sluneční terasy s lehátky a slunečníky, zahrada se dvěma velkými bazény, miniklub s brouzdalištěm (v bazénech je sladká voda), obchod se suvenýry, butik, úschovna zavazadel, parkoviště (za poplatek cca 15 €/den). Hotel poskytuje ručníky k bazénu (záloha cca 10 Eur/osoba).

Internet

Wi-Fi ve veřejných prostorách hotelu zdarma..

Stravování

All Inclusive: snídaně (07:30-10:30), oběd (12:00-14:00), večeře (19:00-22:00) formou bohatého bufetu, pozdní kontinentální snídaně (10:00-11:00), odpolední čaj a občerstvení, místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10:00-24:00). Existuje možnost zaplatit si All Inclusive Premium - v ceně jsou zahrnuty místní nealkoholické a alkoholické nápoje a importované lihoviny, 3 lahve vody na osobu/den, kávovar s denní výměnou kávových kapslí na pokoji, bílý sekt na uvítanou při příjezdu, župan, možnost využití hotelového SPA 1x osoba/den (procedury se platí zvlášť)..

Sportovní a animační program

Denní a večerní animace pro děti i dospělé (např. tenis, lukostřelba, vodní míč, lekce tance, vodní gymnastika). K dispozici hostům: 6 tenisových kurtů (záloha na vybavení cca 20EUR), 2 volejbalové kurty, lukostřelecké hřiště, kryté fotbalové hřiště. Za poplatek (cca 15EUR/1,5 hod.) wellness centrum (turecké lázně, sauna, whirlpool, hydromasáže, wellness procedury) a krytý bazén (cca 10EUR/hod.)..

Místní kategorie
****
Názor CK

Elegantní a moderní hotelový komplex s nízkými budovami a působivou zahradou, spousta atrakcí pro děti i dospělé, poloha přímo na pláži, stranou od davů, to jsou jen některé z výhod tohoto zařízení - za ně další "+". Hotel doporučujeme všem, kteří utíkají před hlukem velkých letovisek..

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem na stanovišti CK Tours. Aktuální letový řád sledujte na: r.pl/rozklady
Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování. Můžete využít také nabídku fakultativních výletů.
Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, (přesnou hodinu srazu poskytne delegát na místě), návrat do Polska.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Impressive Playa Granada Golf Resort (ex Playa Granada Club) ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 705 497
dnes 8–19 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Andalusie

5/ 5 4 recenzí

Jan srpen 2017 Výborný hotel !. Doporučuji !!... celá recenze

Alena Budková srpen 2017 Španělsko hotel Playa Granada club resort. Kdo chce prožít krásnou a ničím nerušenou dovolenou, tak určitě v tomto hotelu. Všichni zaměstnanci stále v dobré náladě.... celá recenze

vlastik červenec 2017 Poděkování. Chtěl bych poděkovat p.delegátce Markétě a Tereza za velkou pomoc při řešení problémů s ubytovánim.Dostal jsem pokoj který byl zce... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací