Hotel Plejsy

Slovensko, Východní Slovensko, Krompachy

PLEJSY

    Slovensko, Východní Slovensko, Krompachy
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

a) 2- lůžkové pokoje některé s možností přistýlky, Spr.+WC, SAT/TV, telefon - některé pokoje s balkonem (bez příplatku) - pouze jako nezávazné přání klienta (CK negarantuje).
b) 4 - lůžkové rodinné pokoje s možností 1 až 2 přistýlek, Spr.+WC, SAT/TV, telefon - podkrovní (mezonetový), bez balkonu. Jedna ložnice je na přízemí součástí obývacího pokoje, druhá ložnice je v patře přístupná po schodech nebo jsou obě ložnice v patře.
c) 3 - lůžkové pokoje některé s možností přistýlky, Spr.+WC, SAT/TV, telefon, oddělená ložnice a obývací část - některé pokoje s balkonem (bez příplatku).
Formy přistýlek na hotelu: Pevná přistýlka (pevné lůžko, které je nižší a zasouvá se pod standardní postel) Rozkládací přistýlka (využívá se v pokoji s manželským lůžkem)

STRAVA

Polopenze. Snídaně i večeře bufetové stoly, při malé obsazenosti večeře o třech chodech, výběrem ze 2 menu. Bližší informace o bezlepkové stravě najdete (požadavek na bezlepkovou stravu je nutné uvést do objednávky).

DALŠÍ MOŽNOSTI - LÉTO

Spišský hrad Patrí medzi najrozsiahlejšie hradné zrúcaniny na Slovensku a zároveň aj v strednej Európe. Národná kultúrna pamiatka a lokalita Svetového dedičstva UNESCO. Vzdialenosť: Plejsy - Spišský Hrad: 15 km Spišská kapitula Najvýznamnejšou stavbou v Spišskom Podhradí je neskoro-románska Katedrála sv. Martina, ktorá je spolu s ostatnými pamiatkami v okolí Spišského hradu, zapísaná do Zoznamu svetového kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO Malebné mestečko nadchne svojim pokojom a krásou. Vzdialenosť: Plejsy - Spišské Podhradie: 16 km Levoča Starobylé mesto LEVOČA ležiace na východe regiónu Spiš je doslova kultúrno-historickým pokladom medzi slovenskými mestami s množstvom stavebných pamiatok viažuce sa k slávnym dejinám mesta. Od júna 2009 patrí do Zoznamu svetového kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO. Vzdialenosť Plejsy - Levoča: 31 km Jaskyňa Zlá Diera Jedinou známou a od roku 1999 sprístupnenou jaskyňou v najbližšom okolí je Jaskyňa Zlá Diera pri obci Lipovce. Zlá Diera je výnimočná práve veľmi citlivým spôsobom sprístupnenia, pri ktorom návštevník s prilbou na hlave prechádza so sprievodcom tajuplné podzemie. Vzdialenosť: Plejsy - Lipovce: 26 km Kaštieľ v Markušovciach, letohrádok Dardanely Pôvodne renesančný, neskôr rokokovo upravený kaštieľ obklopený parkom, reprezentačné sídlo feudálnych majiteľov v centre obce Markušovce - Mariássyovcov. V areáli kaštieľa letohrádok Dardanely. Vzdialenosť: Plejsy - Markušovce: 25 km Národný park Slovenský raj Slovenský raj je turisticky mimoriadne príťažlivou krajinou krasových planín a tiesňav, ktoré turisti prekonávajú po rebríkoch popod hučiace vodopády a povrchové krasové javy. V roku 1988 bol vyhlásený za národný park. Má rozlohu 19 763 ha a ochranné pásmo 13 011 ha. Vzdialenosť: Plejsy - Slovenský raj: 35 km Relaxačno-športový areál Aquacity v Poprade využíva geotermálnu energiu popradského vrtu s teplotou takmer 50 °C. Vzdialenosť: Plejsy - Poprad: 56 km.

DALŠÍ SLUŽBY

Orientační ceny: masáže (30 min) 8,-€; fitness (1 hod) 1,5€; solárium (20 min) 3,-€; golfový simulátor (1 hod) 10,-€; bowling (1 hod): 8,-€; biliár (1 hod): 3,-€; stolní tenis (1 hod): 2,-€; petanque (1 hod): 2,-€; tenisový kurt (1 hod): 6,-€; zapůjčení kola (1 den: 8,-€; Informace o přijímání platebních karet ( bez záruky): Hotel přijímá tyto platební karty: Visa, Visa Electron, V-pay, Mastercard, Mastercard Electron, Maestro, Amex.

DÍTĚ

Jedno dítě do 4,99 let bez nároku na lůžko nebo na přistýlce (je-li k dispozici) s polopenzí ZDARMA!

KOUPÁNÍ

hotelový 'VITAL ISIS PARADISE' - bazén (8 x 6 m), whirlpool, 4 druhy saun: finská, turecká parní, bylinková a infrasauna, tediárium, Kneipova koupel) , letní venkovní bazén. Celoroční termální koupaliště VRBOV (48 km), celoroční termální aquapark AQUACITY Poprad (51 km). Městské koupaliště a krytý bazén ve Spišské Nové Vsi (28 km).

PARKOVÁNÍ

zdarma

POBYT SE ZVÍŘETEM

10 EUR / noc - jen malá rasa. Pobyt se psem povolen pouze s platným očkovacím průkazem (pes nesmí do stravovacích a relaxačních středisek).

POZNÁMKA

Pobyt začíná nástupem od 16.00 hod. a večeří od 18.00 do 20:00 hod. v den příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 11.00 hod. v den odjezdu. V případě dokoupení obědů začíná pobyt večeří od 18.00.hod a končí obědem v den odjezdu.

PROGRAMOVÝ POBYT č.2

POBYT S POLOPENZÍ VE SLOVENSKÉM RÁJI ZA 4.990,-Kč (6 dnů / 5 nocí, nástup NEDĚLE) v termínech 06.04.- 30.06. a 03.09. - 26.10 a 01.11. - 21.12. 2021 - 5x ubytování ( ne - pá ) s polopenzí (snídaně bufet, večeře výběr z menu nebo bufet podle obsazenosti) - 3x za pobyt neomezený vstup do wellness zóny v hotelovém 'Plejsy SPA & Paradise' (obsahuje bazén, whirlpool,4 druhy saun: finská, turecká parní, bylinková a infrasauna, tediárium, Kneipova koupel - další vstup za poplatek na místě ), - denně neomezený vstup do bazénu s protiproudem a whirlpoolu - úschova vlastních kol - Wi-Fi internet ve vstupní hale - dětský koutek - monitorované parkoviště Možnost prodloužení pobytu o 'Víkendový pobyt' - viz. nabídka Na pobyt nelze poskytnout žádnou slevu!

PROGRAMOVÝ POBYT č.3

VÍKENDOVÝ POBYT OD 1.780,-Kč ( pá - ne ) - 2x ubytování s bohatou polopenzí - 1x za pobyt vstup do wellness zónyv hotelovém 'Plejsy SPA & Paradise' (obsahuje bazén, whirlpool, 4 druhy saun: finská, turecká parní, bylinková a infrasauna, tediárium, Kneipova koupel - další vstup za poplatek na místě ) - denně neomezený vstup do bazénu s protiproudem a whirlpoolu - Wi-Fi - parkování - dětský koutek

UPOZORNĚNÍ (léto)

V termínech od 15.4. do 30.6. je hotel zapojen do státního projektu pobytů dětí v přírodě, což znamená 80% obsazenost hotelu dětmi.

CELKOVÁ KAPACITA

186 lůžek vč. přistýlek

DÁLE PRO VÁS

ZDARMA k REKREAČNÍMU POBYTU : neomezený denní vstup do 'Vital ISIS Paradis' (bazén s protiproudem, whirlpool, 4 druhy saun: finská, turecká parní, bylinková a infrasauna, tediárium, Kneipova koupel) - neomezeným vstupem do wellness centra je myšlen vstup v rámci otevíracích hodin a dle obsazenosti hotelu, tj pokud je hotel vytížen více, wellness komplex je spuštěn celý, pokud je na hotelu méně hostů, klientům jsou spuštěny 2 - 3 sauny dle požadavku. Dále úschova vlastních kol, Wi-Fi internet ve vstupní hale, dětský koutek, monitorované parkoviště.
ZA PŘÍPLATEK: X-box, bowling, biliár, golfový trenažér.

REKREAČNÍ POPLATEK

0,5 €/osoba/noc

AKČNÍ NABÍDKA

POBYT S POLOPENZÍ VE SLOVENSKÉM RÁJI S POLOPENZÍ ZA 4.990,-KČ

PROČ K NÁM

Proč hotel PLEJSY*** Krompachy: - v srdci Malého Slovneského ráje - z tůry či lyží rovnou do bazénu - hotel vhodný pro rodinnou dovolenou - jen 100 m od lyžařského areálu s délkou sjezdovek 10 km

VYBAVENÍ

restaurace, kavárna, fastfood, kongresový sál a salonky, wellness centrum 'Plejsy SPA & Paradise' - dříve 'Vital Isis Paradise'(4 druhy saun: finská, turecká parní, bylinková a infrasauna, tepidárium, Kneipova koupel, whirlpool a bazén, možnost objednaní klasické či sportovní masáže, jeden vstup trvá dvě hodiny), bowling (2 dráhy), golfový trenažér, biliár, stolní tenis, air hockey a multifunkční hřiště s večerním osvětlením (tenis, nohejbal, volejbal, badminton, minifotbal, házená aj.), půjčovna kol a lyží, venkovní dětské hřiště, dětský koutek (Xbox, Wii aj.), Wi-Fi internet ve vstupní hale, parkoviště.

POLOHA

Hotel PLEJSY*** se nachází v krásném prostředí Spiše tzv. Malého Slovenského ráje, ve sportovně-relaxačním středisku Relax Center Plejsy, cca 25 km východně od Spišské Nové Vsi.

PŘÍJEZD AUTEM

od Žiliny směr Poprad - Levoča - Spišské Podhradie - tunel Branisko. Ještě před tunelem odbočit vpravo na Krompachy, nebo z Popradu přes Spišskou Novou Ves do Krompach. (od Ružomberku do Levoče je dálnice - nutná dálniční známka).

PŘÍJEZD AUTOBUSEM

ze Spišské Nové Vsi, Popradu nebo Košic do Krompach (2,5 km). Aktuální autobusové spojení vyhledáte na

PŘÍJEZD VLAKEM

do Krompach (5 km) trasa Žilina - Košice. Dále možno použít taxi (tel +421 903 958 802) za cca 2,-€/jedna jízda k hotelu. Aktuální vlakové spojení vyhledáte na

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 779 381
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací