Penzion Mediterrán

Maďarsko, Západní Maďarsko, Sárvár

Penzion MEDITERRÁN

    Maďarsko, Západní Maďarsko, Sárvár
Tento hotel není aktuálně v nabídce
PROČ JET S NÁMI PRÁVĚ SEM?

Mediterrán apartman je vzdálen jen 1 km od centra města Sárvár a termálních lázní a je obklopen zahradou s grilem a sluneční terasou. Hosté zde mají zdarma k dispozici Wi-Fi i soukromé parkoviště.

POLOHA

nachází se cca 20 minut od termálního areálu (800 m).

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

jídelna v přízemí, terasa, venkovní posezení s grilem, zahrada, parkování, úschovna kol.

VYBAVENÍ POKOJŮ

1 až 3lůžkové pokoje, větší s možností přistýlky, vlastní soc. zařízení (vana, WC), varná konvice, mikrovlnná trouba, TV, Wi-Fi (zdarma); 2 a 4lůžkové apartmány (2x 2lůžkový pokoj), vlastní soc. zařízení (vana, WC), vybavená kuchyňka (lednička, mikrovlnná trouba, kávovar, el. vařič, základní nádobí), TV, Wi-Fi (zdarma).

STRAVOVÁNÍ

snídaně (servírovaná).

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

V okolí: lanový park, projížďky na lodích, rybaření, půjčovna kol a další

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 174 676
dnes 8–19 h

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací