Penzion Rozmann

Maďarsko, Západní Maďarsko, Sárvár

4/5

Týdenní pobyt (7 nocí) v penzionu Rozmann - SV04 - bus

  Maďarsko, Západní Maďarsko, Sárvár
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Poloha: nachází se cca 12 minut od termálního areálu, v bezprostřední blízkosti nejznámější památky města Sárvár – středověkého Nádasdyho hradu.

Ubytování: 1 a 2lůžkové studia, 2 až 4lůžkové apartmány s možností až 2 přistýlek, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), kuchyňský kout (pokoje), obývací pokoj s kuchyňským koutem (apartmány), TV, klimatizace (za příplatek), Wi-Fi (zdarma). 2 bezbariérové apartmány.

Vybavení: jídelna, finská sauna, infrasauna, masáže, terasa, venkovní posezení s grilem, stolní tenis, pro děti – houpačky a dětský hrad parkování.

Stravování: vlastní (vybavený kuchyňský kout - lednička, varná deska, mikrovlnka, základní nádobí), za příplatek snídaně (kontinentální s obsluhou).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Penzion Rozmann

565 656 610 Číslo zájezdu: 766 690
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 1 recenzí

Gábina říjen 2012 Penzion Rozmann. Pobyt zde byl velice příjemný,majitelé usměvaví a milí,mluví německy a anglicky.Moc hezké ubytování a k termálům asi 10-15 minut p... celá recenze

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací