Hotel Pousada Tabapitanga

Brazílie, Pernambuco, Porto de Galinhas

Pousada Tabapitanga

  Brazílie, Pernambuco, Porto de Galinhas
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Poloha: Nachází se na velké pláži. Centrem Porto de Galinhas, s různými restauracemi, bary a obchody je cca 5,5 km a snadno dosažitelné městskou hromadnou dopravou. Transfer na letiště: cca 50 minut.

Vybavení: Tradiční pousada se skládá z celkem 62 pokojů, recepce, Wi-Fi ve společných prostorách (za poplatek), restaurace (místní a mezinárodní kuchyně), bar V zahradě je bazén a sluneční terasa s panoramatickým výhledem přes Atlantik .. Lehátka, slunečníky a plážové ručníky jsou zahrnuty v bazénu a pláže.

Ubytování v rodinném domě: Země typicky zdobené s výhledem do zahrady pokoj (A1-3A) jsou vybaveny minibarem, klimatizací, trezorem, kabelovou TV, telefonem, koupelnou se sprchou, WC, vysoušeč vlasů (na vyžádání) a balkon s houpací sítě, s výhledem do zahrady. Volitelně, s částečným výhledem na moře (A1-3B) nebo moře (A1-3C), se stejným vybavením jako A2A, rezervovat.

Stravování: snídaně formou bufetu.

Wellness: za úplatu: masáže.

Info: Kreditní karty: American Express, Diners Club, MasterCard, VISA.

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Lage: Direkt am weitläufigen Strand. Das Zentrum von Porto de Galinhas, mit diversen Restaurants, Bars und Geschäften ist ca. 5,5 km entfernt und gut mit öffentlichen Verkehrsmitteln zu erreichen. Transferzeit vom Flughafen: ca. 50 Minuten.

Ausstattung: Die traditionelle Pousada umfasst insgesamt 62 Zimmer, Rezeption, WLAN in den öffentlichen Bereichen (gegen Gebühr), Restaurant (regionale und internationale Küche) und Bar. Die Gartenanlage bietet einen Pool und Sonnenterrasse sowie einen schönen Panoramablick über den Atlantik. Liegen, Sonnenschirme und Badetücher sind an Pool und Strand inklusive.

Unterbringung: Die landestypisch eingerichteten Garden View-Zimmer (A1-3A) sind ausgestattet mit Minibar, Klimaanlage, Safe, Kabel-TV, Telefon, Bad mit Dusche, WC, Föhn (auf Anfrage) und Balkon mit Hängematten, mit Gartenblick. Wahlweise auch mit seitlichem Meerblick (A1-3B) oder Meerblick (A1-3C), mit gleicher Ausstattung wie A2A, buchbar.

Essen & Trinken: Frühstücksbuffet.

Wellness: Gegen Gebühr: Massagen.

Info: Kreditkarten: American Express, Diners, Mastercard, VISA.

565 656 610 Číslo zájezdu: 840 272
dnes 8–19 h

Brazílie

Brazílie je největší stát v Latinské Americe, jehož teritorium se táhne od východního pobřeží přes amazonské pralesy až k vrcholkům And. Díky tomu nabízí Brazílie různorodost krajiny a podnebí. V Brazílii můžete zdolávat vrcholky hor, brodit se houštinami pralesů nebo odpočívat u modrého moře na sluncem prohřátém písku. Tropické podnebí je zárukou celoroční turistické sezóny. Úředním jazykem je portugalština.

Brazílie - více informací