Hotel Praia Del Rey Marriott Golf & Beach Resort

  Portugalsko, Centro, Óbidos

PRAIA D´EL REY MARRIOTT GOLF& BEACH RESORT - golf

    Portugalsko, Golf Portugalsko
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poznámka

* minimální handicap 36

Poloha

Pouhých pár kilometrů od starobylého městečka Óbidos, na útesu nad mořem se strhujícím panoramatem, najdete tento luxusní hotel, ve kterém Vám nebude chybět nic, než pár dní dovolené navíc.

Vybavení hotelu

V jedinečném komplexu najdete jednoduše vše, co si představíte, na každou otázku Vám zkušený personál najde odpověď.

Vybavení pokoje

Luxusní pokoje ve čtyřech kategoriích (včetně jednoho prezidentského apartmánu) nabízejí veškerý komfort a samostatný balkon. Samostatná koupelna s WC je naprostým minimem.
Všech 177 pokojů má soukromé terasy nebo balkony s jedinečným výhledem buď na Atlantický oceán nebo na krásné 18jamkové mistrovské golfové hřiště a zahrady.

Stravování

Tempera je celodenní restaurace, která nabízí každodenní tematické bufety.
Restaurace Emprata nabízí moderní a kreativní přístup k portugalské kuchyni, zahrnující regionální produkty, ingredience a tradice.
V Contato Lobby Baru s krásným výhledem, si můžete vychutnat lehká jídla. Kuchyně je brána velmi vážně a zdejší kuchaři jsou na své výtvory hrdí a rádi.

Sport a zábava

Hlavní atrakcí tohoto resortu je osmnácti jamkové golfové hřiště. Zdaleka to ale není jediná aktivita, které se můžete v tomto pěti hvězdičkovém komplexu zúčastnit. Den můžete strávit na koni vyjížďkou po okolních kopcích, zkoumáním podmořských skalisek s potápěčským instruktorem, plachtěním po divokém oceánu, nebo vyjížďkou na kajaku. K dispozici Vám také bude tenis, volejbal, surfing, vodní lyžování, trenér fitness, stolní tenis a organizované vycházky do okolní přírody.
Pro váš relax je k dispozici nejmodernější fitness centrum, včetně krytého vyhřívaného bazénu, venkovního bazénu, jacuzzi a tureckých lázní. K dispozici je také Kalyan SPA, kde si můžete vybrat relaxační nebo povzbuzující masáže či z nabídky kosmetických procedur.

Náš názor

Skutečný luxus pro cestovatele, kteří rádi odpočívají aktivně.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 097 624
dnes 8–19 h

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací