Hotel Apartments SchÜttdorf

  Rakousko, Salcbursko, Zell am See

Zell am See Schüttdorf, zima - apartmány Sigl

  Rakousko, Kaprun / Zell am See, Rakouská jezera, Salcbursko, Zell am See, Schmittenhöhe, Zeller See
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Zell am See - významné turistické středisko Rakouska, které nabízí vše potřebné pro všechny kategorie i věkové skupiny. Evropský sportovní region nabízí lyžování na ledovci Kitzteinhor (3.203 m) po celý rok. Při návštěvě tohoto místa Vás čekají nové zážitky spojené s kvalitním lyžováním a okouzlující krajinou.

Apartmánový dům Sigl se nachází ve vesnici Schüttdorf, cca 20 minut chůze od jezera Zeller Sea a 2,5 km od centra střediska Zell am See.
V blízkosti jsou obchody a restaurace.
Lyžařský areál – lanovka Areitbahn – cca 300 m od apartmánů, zastávka skibusu je před domem.

Ubytování

prostorné apartmány Sigl B a C pro 2-6 osob s koupelnou (vana nebo sprcha) a WC, TV, WiFi, balkon, 2 ložnice s dvoulůžkem a obývací pokoj s rozkládacím lůžkem a kuchyňským koutem (trouba, lednička, kávovar). Apartmány dependance BB55 pro 2-8 osob se nacházejí ve druhém patře dependance (bez výtahu), mají 3 ložnice (v jedné palandy), obývací pokoj s rozkládacím lůžkem a kuchyňským koutem, 2 koupelny se sprchou a WC, TV, Wi-Fi,balkon.

Vybavení

recepce, výtah, velké parkoviště, lyžárna, pračka a sauna za poplatek.

Speciální nabídka

1.11.-19.12.2019, 20.3.-30.4.2021: 5 nocí = platba 4 noci.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 743 232
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací