Hotel Résidence Les Temples Du Soleil

  Francie, Rhône-Alpes, Val Thorens

P&V Rés. Les Temples du Soleil

    Francie, Val Thorens
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Hotel nabízí přístup k internetu, WiFi, restauraci, bar, dětskou hernu, službu hlídání dětí a prádelnu. Věci denní potřeby mohou hosté koupit v supermarketu. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti (za poplatek).

Vybavení

Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Hotel nabízí přístup k internetu, WiFi, restauraci, bar, dětskou hernu, službu hlídání dětí a prádelnu. Věci denní potřeby mohou hosté koupit v supermarketu. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti (za poplatek).

Vybavení pokoje

Všechny pokoje mají ústřední topení a koupelnu. Ke standardu většiny ubytovacích jednotek patří i balkón nebo terasa. V prostorách na spaní a bydlení se nachází oddělené ložnice, dvoulůžková postel nebo rozkládací pohovka. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K dispozici je také dobře vybavený kuchyňský kout s ledničkou, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí/kávovarem a myčkou nádobí. Ke komfortnímu vybavení patří televize. V ubytovacích jednotkách se nalézá koupelna s vanou.

Sport/zábava

Hotel má krytý bazén. Příjemné uvolnění slibuje vířivá vana, jež se nachází v blízkosti bazénu. Kdo se nechce při cestování vzdát sportu, ten se může věnovat tenisu. K nabídce plážových a vodních sportů patří aqua fitness. Hosté naleznou v hotelu všechny předpoklady pro vydařenou zimní dovolenou. Sportovně se mohou vyžít při sportech, jako je lyžování. Součástí sportovní a volnočasové nabídky hotelu je i fitness studio, badminton a squash. Hotel má i vlastní wellness zónu s celou řadou programů, mezi které patří spa, sauna a hammam. Za příplatek mohou hosté využít parní lázeň.

Stravování

V hotelu jsou k dispozici tyto možnosti stravování: obědy a večeře.

Platba

Jsou přijímány všechny běžné kreditní karty jako Visa a MasterCard.

Zobrazené ceny jsou konečné, obsahují veškeré slevy uvedené v akčních nabídkách

565 656 610 Číslo zájezdu: 679 993
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací