Termín:
2. 9. – 9. 9. 2017
Počet dní:
8 (so – so)
Počet nocí:
7
Doprava:
letecky Praha 17:45
Strava:
all inclusive
Cena za osobu:
Nezávazná objednávka

Popis ubytování a programu zájezdu

Poloha a popis

Pyramisa Sahl Hasheesh se nachází přímo na pobřeží Rudého moře s oblasti Sahl Hasheesh. Luxusní resort se nachází v areálu s 120000 m2, v oblasti známé pro potápění v Rudém moři a nabízí mnoho vyžití v rámci areálu, 2 venkovních bazénů, 2 dětské bazény, mini klub a aquapark. Resort se nachází jen 26 km od města Hurghada a 15 km od mezinárodního letiště.

Vybavení hotelu

Resort disponuje vstupní halou s recepcí, 851 pokoji, Wi- Fi připojením ve veřejných prostorech zdarma, hlavní restaurací servírující pokrmy mezinárodní kuchyně, 9 a la carte restauracemi, 9 bary, Tureckými lázněmi, párou, saunou, posilovnou, 2 venkovními bazény, 2 dětskými bazény, mini clubem, aquaparkem, parkovištěm, lékařem na zavolání (za poplatek), konferenčními místnostmi, internetovým koutkem (za poplatek), hlídání dětí (za poplatek).

Vybavení pokoje

Všechny pokoje jsou komfortně zařízeny, disponmují koupelnou se sociálním zařízením, satelitní TV s řadou hudebních kanálů, příslušenstvím pro přípravu kávy a čaje, mini barem, trezorem, telefonem, vysoušečem vlasů, balkonem nebo terasou s výhledem do zahrady, na bazén, nebo na moře. Pokoje deluxe jsou vybaveny ložnicí s výhledem na moře, LCD televizí a útulnou obývací částí. Junior Suite pokoje mají prostournou ložnici s vlastní koupelnou, obývací místnost s druhou koupelnou a 2 LCD televize. Všechny pokoje Junior Suite mají dva balkony.

Stravování

All inclusive Aktuální program ALL INCLUSIVE hotelu Pyramisa Sahl Hasheesh 5*: • Snídaně: formou bufetu v hlavní restauraci ( 07:00 – 10:00 ) • Oběd: formou bufetu v hlavní restauraci ( 12:30 - 15:00 ) • Svačina: v baru na pláži ( 12:00 – 16:00 ) • Zmrzlina: v baru na pláži (10:00- 17:00) • Večeře: formou bufetu v hlavní restauraci ( 19:00 – 22:00 ) BARY : - bar na pláži od 09:00 do 17:00 - Sunrise bar od 16:00 do 00:00 - Vienna bar 24 hodin denně A la carte restaurace je možné navštívit od 19:30 do 22:00 na základě předešlé rezervace (objednávejte na recepci 09:00- 12:00). Návštěva restaurace je za poplatek. Složení programu all inclusive je orientační. Změna složení i časů all inclusive vyhrazena - dle vedení hotelu. Všechny dovozové nápoje, čerstvé ovocné džusy, espresso, cappucino a turecká káva jsou za poplatek.

Pláž a plážový servis

Krásná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo před hotelem. Lehátka a slunečníky zdarma. Možnost využití vodních sportů za poplatek.

Pro děti

Pro nejmenší hosty hotelu je připraven dětský klub se zábavou pro děti od 4- 12 let. Děti mohou využít komfortního protředí mini klubu, hřiště a dokonce i kina. Miniklub nabízí aktivity v mezinárodním kolektivu, mini disko show a stavění hradů na pláži v doprovodu animátorů. Animační programy probíhají denně od 10:00 do 12:30 a od 15:00 do 16:30. Hlídání dětí za poplatek.

Sport a zábava

Aquapark s 6 skluzavkami, pronájem tenisových kurtů (pouze pronájem během dne zdarma), playstation, stolní tenis, plážový volejbal, basketball, aerobic, šipky, vodní pólo, fitness, taneční hodiny, noční show, kulečník (za poplatek), hodiny potápění (za poplatek), sauna (za poplatek), jacuzzi (za poplatek), masáže (za poplatek), turecké lázně (za poplatek), půjčovna kol (za poplatek), jízda na koni (za poplatek).

Služby za poplatek

Kulečník, hodiny potápění, sauna, jacuzzi, masáže, turecké lázně, půjčovna kol, jízda na koni, lékař na zavolání, hlídání dětí. Nabídku služeb, které nejsou zahrnuty v ceně zájezdu a jsou za poplatek získáte po příjezdu na hotel.

Povolená hmotnost zavazadla:

15 Kg zavazadlový prostor + 5 Kg kabina

Obsah ceny

Základní cena zahrnuje

Ubytování, letecká doprava včetně povinných příplatků a paliva, transfer v místě pobytu, stravování dle uvedení, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

Cestovní pojištění včetně storna zájezdu, fakultativní služby za poplatek, které nejsou zahrnuty do programu all inclusive či do ceny zájezdu.

Informace o zájezdu

Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Kategorie hotelu a informace o zájezdu jsou uvedeny dle popisu pořádající cestovní kanceláře. Doklady o pojištění jednotlivých cestovních kanceláří naleznete zde. Pořádání tohoto zájezdu se řídí obchodními podmínkami cestovní kanceláře Pantour, která zájezd organizuje.

  • Lokalita dle CK: Hurghada
  • Místo dle CK: Sahl Hasheesh

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Dessole Pyramisa Sahl Hasheesh *****
(Webové stránky hotelu)

Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

Celkové hodnocení hotelu

Hodnotilo

9 uživatelů

Pořadí

78. nejlépe hodnocený hotel v destinaci Hurghada.

Poslední komentář

6.6.2017 | pazdirm
Datum pobytu: 1.4.2017
Vzhledem k tomu, že jsme s manželem nenároční a jedeme se na dovolenou hlavně koupat a slunit, tak hodnotím tento hotel opravdu dobře. Nehledám žádné chyby a ještě, když jste v dubnu u moře a přicházejí vám z ČR fotky zasněžené krajiny, tak je vám opravdu božsky a o to víc si vše užíváte. Byli jsme již na více místech, ale pokud bych se chtěla vrátit, tak zase do Pyramisy.

Nejnovější recenze

3
7.9.2016 | milky slovakia
Datum pobytu 1.8.2016
3/5 - Průměr
Relax,nuda,a dva dni stravene na wc faraonova pomsta
3
5.8.2016 | Irena
Datum pobytu 1.8.2016
3/5 - Průměr
No, žádná sláva, zvláště, když porovnám stav hotelu z minulé dovolené před třemi lety. Mrzí mě, že si CK nezjišťuje aktuální stav v hotelích. Měla by mít zájem o to, aby byli klienti spokojení.

Jan

1
6.2.2015 | Jan
Datum pobytu 1.1.2015
1/5 - Nic moc
Špatný

Hurghada

Hurghada patří mezi nejoblíbenější a nejznámější přímořská turistická letoviska na africkém pobřeží Rudého moře. Má tři centra: staré centrum Dahar, novější centrum Sakkala a zcelou novou Navaru. Dahar je od Sakkaly vzdálen cca 10 minut jízdy. Výhodou letoviska Hurghada jsou nejen písčité pláže a blízkost atraktivních podmořských korálových útesů, ale i jeho poloha v dostupné vzdálenosti od Káhiry a Luxoru, kde můžete navštívit monumentální staroegyptské památky, jako např. pyramidové pole, kde naleznete tři největší a nejznámější pyramidy v Gíze, luxorské Údolí králů a královen, zádušní chrám královny Hatšepsut, Memnonovy kolosy, Karnacký a Luxorský chrám. Kromě výletů za historií nabízí Hurghada výlety na blízké ostrůvky za neopakovatelným podmořským světem. Hurghada celoročně nabízí slunce, pláže s kulisou pouštních hor, oblasti vhodné pro surfování a potápění.

,,Popis byl převzat z katalogu CK Alexandria,,

Egypt

Poloha: Egypt, země faraónů, pyramid, země životodárné řeky Nil, krásného Rudého moře plného korálových útesů, rozkládající se mezi Středozemním a Rudým mořem na pomezí Afriky a Asie na ploše 1.001.450 km2. Země, kde díky úrodným záplavám řeky Nil (druhá nejdelší řeka na světě, 6671 km) vznikla jedna z nejstarších civilizací na světě, kde dnes žije jen v hlavním městě v Káhiře (Al-Qahirah) více jak 17 miliónů obyvatel z celkových 70. Většinu území Egypta tvoří poušť. Kromě okolí Nilu, kde žije nejvíce obyvatel, vznikla mnohá přímořská letoviska, která lákají své návštěvníky novými hotely, skvělými službami a především krásným koupáním. Egyptská arabská republika se rozkládá v severovýchodní Africe u pobřeží Středozemního a Rudého moře a na Sinajském poloostrově. Značnou část území zaujímají pouště Sahara a Libyjská poušť s pánvemi a oázami, na jihozápadě s horskými masivy. Východně od údolí Nilu se pak nachází Arabská poušť, která je při pobřeží Rudého moře skalnatá a hornatá, podobně jako Sinajský poloostrov. Ve vnitrozemí je podnebí subtropické s velkými výkyvy teplot, na severním pobřeží kontinentální. V Egyptě je velmi příjemné klima od října do konce června, naopak v letních měsících (červenec až první polovina září) teploty vystupují na 40 °C, v jižních oblastech až na 50 °C. Jediným stálým tokem je Nil, řada dalších údolí obsahuje vodu jen v období dešťů. Pouště jsou bez rostlinstva, místy křovité nebo travnaté, podél Nilu roste subtropické rostlinstvo. K nejpřitažlivějším pamětihodnostem patří pyramidy a Sfinga.

Jazyk: Mluví se arabsky, domluvíte se však i anglicky, rusky, francouzsky a v některých obchodech se akceptuje i němčina.

Měna: Měna je egyptská libra (EGP) = 100 piastrů. Do Egypta je možno vyvážet jakoukoliv volně směnitelnou měnu v jakémkoliv množství. V hotelích a některých obchodech lze platit bez problémů cestovními šeky a eurošeky a rovněž platebními kartami. To ale neplatí na tržištích ani na výletních lodích po Nilu, kde se platí výhradně hotovými penězi. Peníze lze měnit v hotelích, směnárnách nebo v bankách bez poplatku za výměnu. Banky jsou otevřeny od pondělí do pátku od 8:30 do 14:00 hodin.

Ceny: Ceny v restauračních zařízeních se liší v závislosti na jejich kvalitě. Ceny jídel v restauracích nedosahují cenové hladiny obvyklé ve světě. Turisté se nejčastěji stravují v husté síti bister a restaurací, kde cena jídla pro čtyři osoby nepřesáhne 25 USD. Je třeba vždy klást důraz na hygienickou úroveň stravovacího zařízení. Pro evropského strávníka je nevhodná konzumace ovoce, které nelze bezpečně omýt, tepelně nezpracované zeleniny, pouličně prodávané zmrzliny a vody z veřejného vodovodního řadu. Pijte pouze kupovanou balenou chlazenou vodu. Nakupovat lze v supermarketech nebo na tržištích. K těm neodmyslitelně patří pověstné smlouvání.

Poznámka: V arabských zemích je zvykem věnovat za poskytnuté služby spropitné. Tzv. „bakšišné“ je v Egyptě nepsaným zákonem a záležitostí zcela nevyhnutelnou. Bakšišné tvoří tedy povinný příplatek k zájezdu. Jeho výše je uvedena v ceníku. Bakšišné, které platíte je rozdělováno zahraničním partnerem mezi personál hotelů a letiště či mezi řidiče. Bakšišné se inkasuje po příletu do Egypta zahraničním partnerem CK Alexandria. Vzhledem k místní mentalitě však můžete očekávat, že po vás bude personál hotelů za různé služby požadovat další mírné spropitné. Očkování a lékař: Očkování není povinné ani nutné. Cizincům jsou v EAR doporučovány služby soukromých nemocnic, které jsou sice stále podstatně nákladnější, avšak péče a služby jsou na mnohem vyšší úrovni než ve státních zařízeních. Zacházení s pacienty je na soukromých klinikách lépe organizováno a je rovněž zajištěna pooperační péče mnohem vyššího standardu než ve státních nemocnicích. Doprava: Po Egyptě funguje autobusová doprava klimatizovanými autobusy, v Káhiře lze ale také využít podzemní dráhu - metro, kterým se cestuje rychle a bezpečně. Hojně jsou rozšířeny ale i půjčovny automobilů, kde lze po předložení řidičského oprávnění a po vyřízení dalších formalit zapůjčit automobil. Co na sebe: V letních měsících, vyžaduje podnebí lehké bavlněné oblečení, klobouk se širokou střechou a sluneční brýle. V zimě může být v noci překvapivé chladno, přibalte si proto teplé svetry nebo plášť. Pro večery v poušti je nutné teplé oblečení po celý rok. Některé hotely a restaurace vyžadují, aby páni měli na sobě sako a dlouhé kalhoty. Do mešity není povolen vstup v krátkých kalhotách ani mužům, ani ženám. Ženy by na sobě měly mít delší šaty s rukávy, páni dlouhé kalhoty a sportovní košili. Plánujete-li cestu na horu Sinaj, vezměte si pevné boty a velmi teplé oblečení. Časový posun: Časový posun je v Egyptě o 1 hodinu více oproti České republice. Co je zakázáno: Do Egypta je zakázán dovoz potravin, alkoholu, pornografie, zbraní a všech druhů drog. Je nutno připomenout, že je striktně zakázán vývoz památek a zlata v nezpracované podobě. Kromě toho zvláště drogy (i ve velmi malém množství) jsou velmi pozorně sledovanou položkou. Postihy za prodej a přechovávání drog jsou přísné a pohybují se řádově v desítkách let odnětí svobody. Za nedovolené držení drog může být udělen i trest smrti.

Popis byl převzat z katalogu CK Alexandria


Pyramisa Sahl Hasheesh *****

Číslo zájezdu: 772769
Egypt, Hurghada, Sahl Hasheesh

Všechny termíny a možnosti (639)

Doprava
Termín
Dní
Strava
Cena za dospělou osobu
Letecky
Praha 17:30
So 2.9 – St 13.9.2017
2 lůžkový pokoj ECO, přistýlka
12 dní
all inclusive
18 390 Kč
Letecky
Praha 17:30
So 9.9 – St 20.9.2017
2 lůžkový pokoj ECO, přistýlka
12 dní
all inclusive
18 390 Kč
Letecky
Praha 17:30
So 16.9 – St 27.9.2017
2 lůžkový pokoj ECO, přistýlka
12 dní
all inclusive
18 390 Kč
Letecky
Praha 17:45
St 6.9 – So 16.9.2017
2 lůžkový pokoj ECO, přistýlka
11 dní
all inclusive
17 590 Kč
Letecky
Praha 17:45
St 13.9 – So 23.9.2017
2 lůžkový pokoj ECO, přistýlka
11 dní
all inclusive
17 590 Kč
Letecky
Praha 17:45
St 20.9 – So 30.9.2017
2 lůžkový pokoj ECO, přistýlka
11 dní
all inclusive
17 590 Kč
Letecky
Praha 17:30
So 2.9 – St 13.9.2017
2 lůžkový pokoj STD GV, přistýlka
12 dní
all inclusive
18 790 Kč
Letecky
Praha 17:30
So 9.9 – St 20.9.2017
2 lůžkový pokoj STD GV, přistýlka
12 dní
all inclusive
18 790 Kč
Letecky
Praha 17:30
So 16.9 – St 27.9.2017
2 lůžkový pokoj STD GV, přistýlka
12 dní
all inclusive
18 790 Kč
Letecky
Praha 17:45
St 6.9 – So 16.9.2017
2 lůžkový pokoj STD GV, přistýlka
11 dní
all inclusive
17 890 Kč
Letecky
Praha 17:45
St 13.9 – So 23.9.2017
2 lůžkový pokoj STD GV, přistýlka
11 dní
all inclusive
17 890 Kč
Letecky
Praha 17:45
St 20.9 – So 30.9.2017
2 lůžkový pokoj STD GV, přistýlka
11 dní
all inclusive
17 890 Kč
Letecky
Praha 17:45
St 30.8 – So 9.9.2017
2 lůžkový pokoj ECO, přistýlka
11 dní
all inclusive
17 990 Kč
Letecky
Praha 17:30
So 23.9 – St 4.10.2017
2 lůžkový pokoj ECO, přistýlka
12 dní
all inclusive
18 990 Kč
Letecky
Praha 17:30
So 2.9 – St 13.9.2017
2 lůžkový pokoj STD SSV, přistýlka
12 dní
all inclusive
19 090 Kč
Letecky
Praha 17:30
So 9.9 – St 20.9.2017
2 lůžkový pokoj STD SSV, přistýlka
12 dní
all inclusive
19 090 Kč
Letecky
Praha 17:30
So 16.9 – St 27.9.2017
2 lůžkový pokoj STD SSV, přistýlka
12 dní
all inclusive
19 090 Kč
Letecky
Praha 17:45
St 6.9 – So 16.9.2017
2 lůžkový pokoj STD SSV, přistýlka
11 dní
all inclusive
18 190 Kč
Letecky
Praha 17:45
St 13.9 – So 23.9.2017
2 lůžkový pokoj STD SSV, přistýlka
11 dní
all inclusive
18 190 Kč
Letecky
Praha 17:45
St 20.9 – So 30.9.2017
2 lůžkový pokoj STD SSV, přistýlka
11 dní
all inclusive
18 190 Kč
Po slevě 5%
Letecky
Praha 17:45
St 30.8 – So 9.9.2017
2 lůžkový pokoj STD GV, přistýlka
11 dní
all inclusive
18 290 Kč
Letecky
Praha 17:30
So 23.9 – St 4.10.2017
2 lůžkový pokoj STD GV, přistýlka
12 dní
all inclusive
19 390 Kč
Letecky
Praha 17:45
St 30.8 – So 9.9.2017
2 lůžkový pokoj STD SSV, přistýlka
11 dní
all inclusive
18 590 Kč
Letecky
Praha 17:30
So 23.9 – St 4.10.2017
2 lůžkový pokoj STD SSV, přistýlka
12 dní
all inclusive
19 690 Kč
Letecky
Praha 17:45
So 2.9 – So 9.9.2017
2 lůžkový pokoj ECO, přistýlka
8 dní
all inclusive
15 090 Kč