Hotel Quinta da Quebrada

  Portugalsko, Madeira, Arco de Sao Jorge

Quinta da Quebrada

    Portugalsko, Madeira, Arco de Sao Jorge
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
  • TURISTIKA
  • PŘÍRODA
  • GARDENS
  • LOCAL FLAIR


Poloha: uprostřed sadů a zahrad v Arco de São Jorge, na severním pobřeží ostrova Madeira. Obchody a restaurace jsou asi 1250 metrů. Doba přenosu: cca 30 až 45 minut.

Vybavení: Objekt se skládá z 10 malých a autentických penzionů s recepcí. K dispozici je krásná zahrada s barevnými květinami, bazénem a sluneční terasou a parkoviště. Wi-Fi je v ceně.

Ubytování v rodinném domě: 2-ložnicové bungalovy (A1-3A) nabízí hostům obývací a jídelní kout s vybaveným kuchyňským koutem, ložnice, topení, TV, WiFi (v pokojích v ceně), koupelna se sprchovým koutem, WC, vysoušečem vlasů a terasu. 3 ložnice bungalovy (A2-4B) s další ložnice, jinak známý jako A2A.

Stravování: Kontinentální snídaně - je vám přináší čerstvý každý den do svého bungalovu.

Sport / aktivity: ideálním výchozím bodem pro výlety. Jízda na koni je k dispozici asi 18 km daleko.

Info: Národní klasifikace: 3 hvězdičky.

Line Poznámka: Přenos in-house. Doporučujeme začít na pronájem automobilu, soukromé transfery z / na letiště.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Quinta da Quebrada ***
Typ pláže: kamenitá, skalnatá, špatný přístup, betonová plata
Vzdálenost od pláže: 350 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
  • WANDERN
  • NATUR
  • GARTENANLAGE
  • LOCAL FLAIR


Lage: Umgeben von Obst- und Gemüsegärten in Arco de São Jorge, an der Nordküste Madeiras. Einkaufsmöglichkeiten und Restaurants sind ca. 1.250 m entfernt. Transferzeit: ca. 30 bis 45 Minuten.

Ausstattung: Die Anlage besteht aus 10 kleinen landestypischen Gästehäusern mit Rezeption. Es gibt einen wunderschönen Garten mit bunten Blumen, einem Swimmingpool und Liegeterrasse sowie einen Parkplatz. WLAN ist inklusive.

Unterbringung: Die 2-Zimmer-Bungalows (A1-3A) bieten den Gästen einen Wohn- und Essbereich mit ausgestatteter Küchenzeile, Schlafzimmer, Heizung, TV, WLAN (in den Zimmern inklusive), Bad mit Dusche, WC, Föhn und einer Terrasse. 3-Zimmer-Bungalows (A2-4B) mit zusätzlichem Schlafzimmer, sonst wie A2A.

Essen & Trinken: Kontinentales Frühstück - Wird Ihnen täglich frisch an Ihren Bungalow gebracht.

Sport/Aktivitäten: Idealer Ausgangspunkt für Wanderungen. Reitmöglichkeit gibt es in ca. 18 km Entfernung.

Info: Landeskategorie: 3 Sterne.

Buchungshinweis: Transfer in Eigenregie. Wir empfehlen die Buchung eines Mietwagens oder Privattransfers ab/bis Flughafen.

565 656 610 Číslo zájezdu: 839 715
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-quinta-da-quebrada-madeira-portugalsko-z839715/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací