Hotel Hote a Rekreační středisko Medyk

  Polsko, Pomořsko, Jantar

Hotel a RS Medyk: Týdenní pobyt s polopenzí

    Polsko, Baltské moře, Pomořsko, Jantar
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Středisko Medyk se nachází v centru známého polského letoviska Jantar ve středovýchodní části baltského pobřeží nedaleko Krynicy Morskiej. Jantar je velmi oblíbené letovisko díky svým širokým písečným plážím a velmi příjemnou přímořskou atmosférou. Rekreační středisko Medyk se nachází cca 800 m od pláže v rozhlehlém a oploceném areálu.
Ubytování
Hosté se mohou  ubytovat v komfortních a kvalitně vybavených chatkách pro 2 – 4 osoby. Skládají se z ložnice, denního pokoje s TV, plně vybaveného kuchyňského koutu, soc. zařízení a terasy. U každého domečku je k dispozici zahradní nábytek a gril. Další možností je ubytování ve 2lůžkových pokojích s oddělenými lůžky bez možností přistýlky, se soc. zařízením paravanem, dvěma lehátkami, čajovou konvicí, TV.
Restaurace a stravování
K dispozici je hostům kavárna, pizzerie a jídelna. Stravování probíhá v období od 1.7. - 31.8.2019 formou polopenze - snídaně a večeře formou bufetu, v květnu, červnu a září je v ceně plná penze - snídaně a večeře formou bufetu, servírované obědy. 
Sport a zábava
Milovníci aktivního odpočinku ocení hřiště na volejbal, fotbal, tenisové kurty s umělou trávou, venkovní bazén s ohřívanou vodou a brouzdalištěm pro děti, půjčovnu jízdních kol a velké dětské hřiště s trampolínou. V průběhu prázdnin probíhají pod vedením profesionálních animátorů přímo v areálu programy v Prázdninovém klubu her. Klub je určen pro děti ve věku 3-12 let.  V ceně pobytu je užívání bazénu, hřiště a kurtů, v hlavní sezóně animační programy pro děti, večerní programy. V hlavní sezóně jezdí mezi střediskem Medyk a širokou písčitou pláží zdarma kyvadlová doprava - výletní elektrovláček. 
V den příjezdu získají klienti identifikační náramek na ruku, který je opravňuje využívat služby střediska. Jeho nošení je povinné.
Ve středisku je možný pobyt s pejsky malé rasy za poplatek cca 10 Zł/noc - ubytování pouze v domcích. Pejsci musí být jen na vodítku.
Parkování
Své vozidlo si můžete zaparkovat na monitorovaném nehlídaném parkovišti. Parkovné je v ceně pobytu (1 auto na 1 domek)
Atrakce v místě 
Při procházkách můžete navštívit muzeum jantaru či se projet úzkokolejkou do Malborka. Samotné letovisko je známé také konáním Mistrovství světa v dobývání jantaru. 

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 255 111
dnes 8–19 h