Hotel Relax Bali

  Indonésie, Bali, Kubu

5/5

RELAX BALI - český resort

    Indonésie, Bali, Kubu
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poznámka

U vánočních a silvestrovských pobytů si některé hotely účtují povinný příplatek vánoční a silvestrovské galavečeře - informace si prosím ověřte v CK.

Poloha

Resort Relax Bali leží samostatně na okraji vesničky Kubu, která je vzdálena asi 4 km od potápěčského Tulambenu - centra severovýchodního Bali. Resort se rozkládá v tropické zahradě plné kokosových palem přímo u moře. Korálové zahrady jsou přímo před resortem.

Skvělá poloha resortu, který nesousedí s žádným jiným, umocňuje váš zážitek z pobytu v čarokrásné přírodě. Máte zde absolutní soukromí, klidné procházky po okolí, návštěvy baru a restaurace nebo se můžete vydat na návštěvy nedalekého rušnějšího turistického Tulambenu. Váš volný čas si zde můžete zorganizovat podle momentální nálady.

Z resortu pohodlně obsáhnete i většinu zajímavých míst na Bali - výlety na sopky Agung a Batur, největší hinduistické a budhistické chrámy, krásnou okolní přírodu, domorodé vesnice a trhy.

Resort se skládá ze tří spolu sousedících částí MONKEY, RELAX a RESIDENCE. Všechny leží přímo u moře. Část Monkey byla plně rekonstruována v roce 2014, Relax byl postaven v roce 2009. V roce 2016 byla otevřena nově dostavěná část RELAX BALI RESIDENCE s pěti luxusními vilami (Tropicana, Sunny, Merry, Breeze a Coral) s privátními bazény a zahradou. Celková kapacita resortu je 61 míst.

Vybavení hotelu

V hotelu je k dispozici recepce (7-22 hod.), restaurace s tradiční i evropskou kuchyní, bar s nabídkou míchaných nápojů, pokojový servis pokrmů a nápojů až do bungalovu,tradiční balijské masáže, pedikůra a manikůra, jacuzzi pro dva, sladkovodní 16ti metrový bazén i s dětským brouzdalištěm, sladkovodní 8 metrový bazén, s výcvikovou sladkovodní potápěčskou část bazénu, hloubka 3,3 m.

Hotel nabízí řadu výletů po Bali - autobusem, s možností česky mluvícího průvodce, kurzy potápění v celosvětově rozšířeném systému SSI, vše s českými instruktory. Dále je k dispozici půjčovna potápěčského a šnorchlařského vybavení, půjčovna mořských kajaků, přístup k internetu, DVD a TV místnost, pronájem aut a motorek, doprava autem nebo autobusem s naším řidičem, průvodce v češtině, prádelna.

možnost zapůjčení TV – DVD setu s filmy v Čj nebo Aj

Vybavení pokoje

1. část MONKEY (Standard)
• 6 bungalovů vybavených dvěma postelemi s možností úpravy na manželské lůžko nebo dvě oddělené postele.
• Bungalovy jsou umístěny v krásné zahradě cca 20 m od moře.
• Jedná se o dvojbungalovy, oddělené zdí.
K vybavení bungalovů patří: klimatizace, ventilátor, teakový nábytek , samostatné sociální zařízení s teplou a studenou vodou, minibar, trezor, wi-fi, terasa s posezením a výhledem na moře.

2. část RELAX (De luxe)
• 6 bungalovů s tradiční travnatou střechou a výhledem na moře, volně umístěných v zahradě a háji kokosových palem.
• 5 bungalovů vybavených postelemi s možností úpravy na manželské lůžko nebo dvě oddělené postele.
• 1 větší rodinný bungalov se dvěma ložnicemi (jedna s manželskou postelí, druhá s oddělenými lůžky) a obývacím pokojem.
K vybavení bungalovů patří: klimatizace, ventilátor, stylový teakový nábytek, venkovní - z poloviny zastřešená koupelna s teplou vodou, minibar, trezor, wi-fi , terasa s výhledem na moře a vlastní lehátka se slunečníkem.

3. RELAX BALI RESIDENCE (Privátní vily)
• 5 luxusních vil se dvěma oddělenými ložnicemi, každá s king size manželskou postelí (210 x 200 cm)a jednolůžkem, polootevřenou koupelnou a šatnou. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem. Každá z vil má soukromý bazén
(5 x 8 m) a privátní zahradu 1200 m2, terasu s posezením u bazénu, lehátka se slunečníky, dvě zahradní gazeba.
K vybavení vil dále patří: automatická klimatizace, ventilátory, smart TV, vybavení kuchyňského koutu, wi-fi.

Část Relax Bali Residence je plně servisována resortem (pokojová služba, prádelna, restaurace, výlety, sportoviště, transporty, český management).

Před vilami se nacházejí bohaté korálové zahrady, vhodné jak pro šnorchlování, tak potápění.

Stravování

RESTAURACE:
- snídaně v ceně ubytování 7:00 – 11:00 hod dle snídaňového menu (25 druhů kontinentálních jídel) + káva, čaj, ovocný salát, pečivo a ovoce dle výběru hostů
- další provoz kuchyně 7:00 – 22:00 hod. Výběr ze 45 tradičních indonéských nebo mezinárodních jídel. Výběr á la carte.

BAR A BAZÉNOVÝ BAR
• 7:00 hod – 24:00 hod. Výběr džusů z čerstvého ovoce, míchaných nebo jednoduchých alkoholických nápojů

Sport a zábava

DIVE CENTRUM:
- škola potápění
- půjčovna kompletní potápěčské výstroje
- organizace ponorů a potápěčských kurzů a výletů v Čj nebo Aj

Masáže, Spa, Jacuzzi:
- budova s masážemi, péčí o vlasy, manikúrou a pedikúrou
- Jacuzzi je s výhledem na moře

Sportovní centrum:
- ping-pong, badminton, futsal, volejbal – vše i s večerním osvětlením
- mořské kajaky, cvičení jógy a TRX
- dětské hřiště

Dále je zde možnost zapůjčení motorek 125 ccm k individuálním výletům.

Pro děti

Dětská postýlka, autosedačka, sedačka v restauraci ke stolu, brouzdaliště, možnost hlídání.

Náš názor

Zveme vás do ráje, zveme vás na Bali.

Poznámka

Český vedoucí resortu Mirek, český šéfkuchař Roman, česká instruktorka potápění Míša jsou na resortu stále a spolupracují s dalšími 15 místními zaměstnanci na jeho hladkém chodu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Relax Bali ***
Typ pláže: oblázková, kamenitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 598 643
dnes 8–19 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Bali

5/ 5 2 recenzí

Irena duben 2015 Perfektní dovolená na Bali. Český resort Relax Bali ve východní části ostrova je úžasné místo pro dovolenou pro lidi, kterým nestačí smažení se na slunci na p... celá recenze

Josef Šetmaňuk prosinec 2014 Dovolená snů. SUPER dovolená... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-relax-bali-cesky-resort-bali-indonesie-z1598643/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Indonésie

Indonésie je nyní čtvrtá nejlidnatější země světa. Navzdory tomu plocha celkem 17 500 ostrovů je dostatečně velká na to, aby se na každém z nich našel nějaký panenský kout stvořený pro nezapomenutelnou exotickou dovolenou. Některá jména indonéských ostrovů jsou celosvětovým synonymem pro tropický ráj. Nejznámější je v tomto ohledu Bali. Vskutku jedinečná je biota Indonésie. Žije zde po Brazílii nejvíce druhů živočichů a rostlin na světě. Umožněno je to samozřejmě četnými porosty tropického pralesa. Indonéská ekonomika je nejrychleji rostoucí v celé jihovýchodní Asii. Své zastoupení v ní má i cestovní ruch. V Indonésii je toho tolik co poznávat. Věděli jste, že v celé Indonésii se hovoří více než čtyřmi sty jazyky? Mimořádně bohatý je podmořský život kolem indonéských ostrovů, potápění a šnorchlování jsou proto velmi oblíbené a vyhledávané aktivity.

Indonésie - více informací