Hotel Residence Borgo Da Mare

  Itálie, Marche, Monteprandone

Residence Borgo da Mare

    Itálie, Marche, Palmová riviéra, Monteprandone
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Vybavení

venkovní bazén, vířivka, parkoviště, zahrádka, venkovní krb, wi-fi, pes povolen, sauna, golfové hřiště v blízkosti, TV, trezor, topení, klimatizace,

Popis

Residence Borgo da Mare se nachází ve dvou zrekonstruovaných historických budovách z 16. století v historickém centru Monteprandone, malém opevněném městečku s výhledem na pobřeží na San Benedetto del Tronto. Vzdálenost k pláži je cca 4 km. Celoročně otevřená residence se skládá z jedenácti domků nebo vchodů s apartmány, některé mohou být dvoupatrové, rozložení lůžek v jednotlivých apartmánech se může oproti popisu lišit. Hostům je k dispozici zahrada s malým bazénem s hydromasáží, barem a grilem. Dále lze využívat společné prostory s TV, wi-fi zdarma, fitness, společnou prádelnu, menší wellness, kryté parkování na vyžádání za poplatek. Tenisové kurty jsou vzdálené 50 m od residence, golfové hřiště 20 km.
V ceně je plážový servis (slunečník + lehátko + křesílko) na pláži v San Benedetto del Tronto (odvoz na pláž v termínu od cca 1.7 - 31.8).
Na vyžádání při rezervaci možnost pobytu s menším domácím mazlíčkem za poplatek.
Na vyžádání za poplatek je možné objednat snídaně.
Od 15.6.2012 zavedlo letovisko San Benedetto tzv.pobytovou taxu (turistickou daň), platí se na místě při příjezdu a její výše je cca 1-2 €/osoba/den (děti do 12-ti let bez poplatku).

Typ B bilo(4)

obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, v patře po točitém schodišti dvoulůžková ložnice (není oddělena dveřmi), klimatizace, TV, trezor, fén, sociální zařízení.

Typ C trilo(6)

obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, dvě dvoulůžkové ložnice, klimatizace, TV, trezor, fén, sociální zařízení.

Typ A mono(3)

obývací pokoj s manželským lůžkem a kuchyňským koutem, klimatizace, TV, trezor, fén, sociální zařízení.

Typ B4 bilo(4)

obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, dvoulůžková ložnice, klimatizace, TV, trezor, fén, sociální zařízení.

Vzdálenost k moři: 4000[m]

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Residence Borgo Da Mare ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 5000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 896 215
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-residence-borgo-da-mare-marche-italie-z896215/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací