Hotel Chalet des Neiges Arolles

  Francie, Rhône-Alpes, Arc 2000

Arc 2000 - Residence Chalet des Neiges

    Francie, Auvergne-Rhône-Alpes, Paradiski, Rhône-Alpes, Arc 2000, Les Arcs
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Paradiski je jedna z nejoblíbenějších lyžařských oblastí vůbec. Nachází se v srdci francouzských Alp, v údolí Tarentaise a skládá se ze tří propojených resortů: La Plagne, Les Arcs a Peisey-Vallandry. Oblast je známá dvěma ledovci. Resorty La Plagne a Les Arcs spojuje dvoupatrová lanovka Vanoise Express – největší kabinová lanovka na světě. Střediska jsou propojena od roku 2003. Celá oblast zahrnuje 425 kilometrů sjezdovek s nejvyšším bodem 3417 m n.m. – na vrcholu ledovce Bellecôte. Zhruba 70% sjezdových tratí leží v nadmořské výšce přes 2000 metrů a celkový počet sjezdovek je 248. Kromě nadmořské výšky se oblast pyšní vysokým procentem zasněžování, takže o dobré sněhové podmínky nebývá nouze. Pro freeridery jsou zde též výborné možnosti lyžování mimo sjezdové tratě a pro milovníky klasického lyžování je připraveno 160 kilometrů běžeckých stop. Paradiski nabízí osm snowparků, z nichž tři jsou boarder-cross, dva half-pipes a U-rampa. Nabídka apres-ski aktivit je také dostačující, ale liší se od místa ubytování.

Poloha

Luxusní residence s vlastním relaxačním centrem a výbornou polohou se nachází přímo na sjezdovce a u nástupu na sedačkovou lanovku. V blízkosti naleznete menší obchody, restaurace a bowling. Obchodní centrum je vzdáleno cca 100 metrů. K vybavení patří relaxační centrum - krytý bazén, sauna, pára a menší fitness (zdarma), recepce, vstupní hala s krbem, lyžárna s vysoušečem bot, výtahy, úschovna zavazadel, Wi-Fi na recepci (zdarma). Je možné zapůjčení přístroje na raclette nebo fondue. Využít lze také ranní donášku pečiva. Kryté parkovací stání je za poplatek 85–95 € / týden.

Ubytování

Všechny apartmány mají koupelnu se sprchou / vanou a samostatné WC. Vysoušeč vlasů, plně vybavený kuchyňský kout (myčka nádobí, 4-deskový keramický sporák, digestoř, mikrovlnka, konvice, toaster, elektrický kávovar, lednice s mrazákem, trouba), SAT TV, telefon a trezor. Apartmán 4 (cca 32 m?) = obývací místnost s rozkládací pohovkou pro dva, ložnice s dvoulůžkem, balkon, koupelna, oddělené WC Apartmán 6 (38-45 m?) = obývací místnost s rozkládací pohovkou pro dva, ložnice s dvoulůžkem, kabina s palandou NEBO druhá ložnice, balkon, koupelna, oddělené WC (většinou sprchový kout navíc) Apartmán 8 (60-67 m?) = obývací místnost s rozkládací pohovkou pro dva, 2x ložnice s dvoulůžkem, kabina s palandou NEBO třetí ložnice, balkon, koupelna, sprchový kout, 1x-2x WC Na vyžádání též apartmány pro 10 a 12 osob (s privátní saunou).

Vybavení a služby

Zdarma v místě pobytu: - povlečení, ručníky - wellness (krytý bazén, sauna, pára a menší fitness) Za poplatek: - ranní donáška pečiva - kryté parkovací stání (85–95 € na pobyt), max. výška 2,20 metrů - Wi-Fi (na apartmánu) - závěrečný úklid od 52 € / apartmán

Tip

- olympijská bobová dráha - jízda ledovým korytem na čtyř-bobu nebo na moto-bobu - nádherná 7 km dlouhá sjezdovka Aiguille Rouge s převýšením 2 km - sjezdová trať pro rychlostní lyžování - tzv. „letmý kilometr“ (za poplatek)

Další informace

Vzdálenost z Prahy: cca 1 160 km 200 km sjezdových tratí / 425 km Paradiski Nadm. výška oblasti: 1 200–3 226 m.n.m. Počet vleků a lanovek: 54 / 141 Paradiski Běžecké tratě: 73 km / 153 km Paradiski

Stravování

Bez stravy

Doprava

Vlastní / autobusem

Slevy

Děti do 5 let + senioři nad 75 let: - 4.000 Kč

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Chalet des Neiges Arolles ****
Vzdálenost od sjezdovky: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 474 638
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací