Hotel L'Océan Residence

  Francie, Pays de la Loire, La Tranche-sur-Mer

Résidence de l´Océan

    Francie, Pays de la Loire, La Tranche sur Mer
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Středisko La Tranche Sur Mer se 13km písečných pláží je unikátní na celém francouzském pobřeží Atlantského oceánu. Z 9 km dlouhé pláže orientované na jih je krásný výhled na ostrov Ré. Tato oblast se pyšní nejen velkým množstvím slunečných dní, ale také kvalitou vody a nádhernou místní scenérií. Rezidence se nachází přímo na písečné pláži a 50 m od centra obce. Během července a srpna funguje po středisku zdarma tzv. "Fun bus".

Ubytování

Rezidence je postavena v koloniálním stylu a leží přímo na pláži. K dispozici je recepce, venkovní bazén, masážní salón (za poplatek), připojení na internet (na recepci zdarma). Během letních prázdnin probíhá v některé dny animační program.

Studio pro 2 osoby - ST2, cca 18 m2, kuchyňský kout (plotýnky se sklokeramickou deskou, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, lednice, varná konev), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou pro 2 osoby.

Studio pro 4 osoby s výhledem na moře - ST4, cca 25 - 31m2, kuchyňský kout (plotýnky se sklokeramickou deskou, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, lednice, varná konev), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou pro 2 osoby, kabina s palandou pro 2 osoby, koupelna s WC, terasa nebo balkon s výhledem na moře.

Apartmán pro 4 osoby - AP4, cca 25 - 35 m2, kuchyňský kout (plotýnky se sklokeramickou deskou, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, lednice, varná konev), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí nebo 2 samostatnými lůžky, koupelna s WC.

Apartmán pro 5 osob - AP5, cca 39 m2, kuchyňský kout (plotýnky se sklokeramickou deskou, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, lednice, varná konev), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí a jedním samostatným lůžkem, koupelna s WC, balkon.

Apartmán pro 5 osob s výhledem na moře - AP5M, cca 32 - 38 m2, kuchyňský kout (plotýnky se sklokeramickou deskou, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, lednice, varná konev), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí a jedním samostatným lůžkem, koupelna s WC, balkon orientovaný na moře.

Apartmán pro 6 osob - AP6, cca 43 - 49 m2, 2 poschodí, kuchyňský kout (plotýnky se sklokeramickou deskou, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, lednice, varná konev), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, kabina na spaní s palandou, koupelna s WC.

Apartmán pro 6 osob s výhledem na moře - AP6M, cca 43 - 49 m2, 2-3 poschodí, kuchyňský kout (plotýnky se sklokeramickou deskou, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, lednice, varná konev), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou pro 2 osoby, pokoj s manželskou postelí, kabina na spaní s palandou, koupelna s WC, balkon orientovaný na moře.

Stravování

Vlastní.

Názor CK

Ubytování přímo na písečné pláži Atlantického oceánu. Určitě stojí za to vyrazit na ostrov Ile de Ré a za poznáním místní výjimečné přírody a malebných vesniček.

Doplňující informace
  • ložní prádlo 12 Eur / osoba (jednolůžko)
  • koupelnové prádlo 9 Eur / osoba
  • půjčení dětské postýlky a židličky zdarma (třeba objednat předem)
  • TV 40 Eur / týden
  • wifi ve studiích a apartmánech 15 Eur / týden
  • příplatek za zvíře 46 Eur / týden
  • možnost připlacení závěrečného úklidu 40 - 60 Eur dle typu ubytování
  • venkovní parkoviště 50 Eur / týden

Všechny uvedené apartmány (i když na našem webu jsou k dispozici) je nutno ověřit u francouzského partnera, zda má volnou kapacitu. Požadavky na ubytování zasílejte na emailovou adresu CK. Odpověď s případnou nabídkou náhradního ubytování Vám zašleme do 24 hodin.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

L'Océan Residence ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 10 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 583 902
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-residence-de-locean-pays-de-la-loire-francie-z583902/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací