Hotel Residence Le Hameau Des Ecrins

  Francie, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Puy-Saint-Vincent

4/5

Puy Saint Vincent – Hameau des Ecrins, Chalets de PSV, Dame Blanche a jiné

    Francie, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Puy-Saint-Vincent
Tento hotel není aktuálně v nabídce
O ubytování

Hameau des Ecrins
Rezidence se nachází v Puy 1.800 u sjezdovky. Parkování venku zdarma, Wi-Fi u recepce, TV.
Chalets PSV
Rezidence se nachází v Puy 1.700, je složená ze 7 chaletů, cca 150 m od sjezdovek, 650 m od nástupních stanic lanovek a obchodního centra. Parkování venku zdarma, garáže se platí na recepci, Wi-Fi u recepce, TV 39 €/týden.
Dame Blanche
Rezidence se nachází v Puy 1.800, centrum 750 m, skiareál cca 30 m, veřejné parkování v blízkosti rezidence, garážové za poplatek – nutná rezervace. Wi-Fi u recepce, TV.

Stravování

Vlastní.
Ve středisku obchody i restaurace.

Doprava

Autobusem nebo vlastním vozem.

Delegát

Ve středisku je funkce delegáta plněna česky mluvícím zástupcem francouzského partnera.

Střídání turnusů

Příjezdový ani odjezdový den není lyžařský. Příjezd i odjezd ze střediska je v odpoledních hod. Ubytování mezi 17. a 19. hod. Předání uklizených apartmánů v den odjezdu do 9 hod.

Skipas

6denní (5denní v termínu 15. 12.) skipas Puy St. Vincent (78 km) v ceně. Za dobrých sněhových podmínek + Pelvoux (+34 km) – nutný bus-navetta cca 5 €.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Residence Le Hameau Des Ecrins ***
Vzdálenost od sjezdovky: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 542 945
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Provence-Alpes-Côte d'Azur

4/ 5 2 recenzí

Olca leden 2014 Recenze. čekala jsem lepší ubytování, recepční milý, informace od cestovky, že bude chtít kauci kartou se ukázala jako mylná. Požadoval 300... celá recenze

Lubomír Chromek leden 2013 Lyžování v Alpách. Hodnocení kladné, opětně se potvrzuje skutečnost,že zážitek z takovéto dovolené má neopakovatelné kouzlo. Lyžování včetně servisu ... celá recenze

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací