Hotel Residence Les Jardins de Barbotan

Francie, Midi-Pyrénées, Cazaubon

Residence Les Jardins de Barbotan

  Francie, Midi-Pyrénées, Cazaubon
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Stručný popis

Le Gers je oblast Sluncem zalité krajiny.
Barbotan se nachází v zalesněném údolí, které se vztahuje na bujnou, exotickou vegetaci. Město se nachází v blízkosti Pyrenejí a Atlantického pobřeží. Termální lázně Barbotan jsou zaměřené na léčení traumatologie. Jen 700 metrů od horkých pramenů.

Ve všech apartmánech:
Vybavený kuchyňský kout s elektrickou varnou deskou, lednicí a malou troubou. Koupelna s vanou nebo sprchou a záchodem. Lodže nebo zahrada se zahradním nábytkem.

Studio sleeps 2-3
Obývací pokoj s rozkládací pohovkou + oddělené jednolůžko

2 rooms sleeps 4-5
Obývací pokoj s rozkládací pohovkou + jednolůžko. Ložnice s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky. Samostatná kuchyň

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Residence Les Jardins de Barbotan

565 656 610 Číslo zájezdu: 660 690
dnes 8–19 h

Lokalita

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací