Hotel Les Jardins d'Azur Residence Goélia (ex Les Mimosas Odalys)

  Francie, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Saint-Raphaël

REZIDENCE LES MIMOSAS

  Francie, Provence, Saint-Raphaël
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis:

SAINT RAPHAEL Saint Raphaël je menší a klidnější letovisko, které na první pohled zaujme pobřežní promenádou s palmami a honosnou secesní architekturou místních staveb. Za dob Římanů bylo město jen malou rybářskou vesnicí. Zdejší zajímavostí jenapř. kostel z 12. století či muzeum, kde je vystaven poklad z římského vraku objeveného Jacquesem Cousteau. REZIDENCE LES MIMOSAS Rezidence je situována v klidném prostředí v srdci 3 hektarového parku, cca 500 metrů od pláže Tortue v rezidenční čtvrti Boulouris, 3 km od centra Saint Raphaël a tvoří dojem malé prázdninové vesnice. Příjemné pavilonyoddělené chodníky a bohatou zelení zaručují klid a soukromí klientů. Prostředí je ideální pro rodiny s dětmi, které si mohou hrát v okolním parku či u bazénu. Poloha rezidence je ideální pro procházky po okolí či koupání v malebných zátokách pohoříEsterel.

Vybavení:

Recepce, WiFi (20 EUR/týden), venkovní nevyhřívaný bazén se sluneční terasou (duben - září), dětské brouzdaliště, sauna, turecké lázně, vířivka, fitness, sportovní hřiště, prádelna, venkovní parkoviště, animační programy pro děti.

Ubytování:

Byty s kompletně vybavenou kuchyňkou (el. sporák, lednice, mikrovlnná trouba, v apartmá myčka), koupelnou a WC, TV (40 EUR/týden), terasou nebo balkonem. Některá apartmá 2P4/5 jsou přizpůsobena pro handicapované osoby. STU 2: obytná kuchyně s lůžkem a výsuvným lůžkem. 2P4: obytná kuchyně s lůžkem a výsuvným lůžkem, oddělená ložnice s palandou. 2P4/5: obytná kuchyně s lůžkem a výsuvným lůžkem, oddělená ložnice s dvojlůžkem a rozkládacím křeslem nebo výsuvným lůžkem. 2P6: klimatizované apartmá - obytná kuchyně se dvěma rozkládacími lůžky, oddělená ložnice s dvojlůžkem, kabina s palandou. 3P8: klimatizované patrové apartmá - obytná kuchyně s lůžkem a výsuvným lůžkem, oddělená ložnice s dvojlůžkem, dvě kabiny se dvěma palandami. Koupelna, druhá sprcha s WC.

Stravování:

Vlastní.

Pláž:

Pláž písčitá, veřejná, neplacená, 500 m.

Doprava:

Vlastní.

Sport a zábava:

Multisportovní hřiště, sauna a masáže, v červenci a srpnu dětský klub a animační programy. Bohatá nabídka vodních sportů na pláži, vyjížďky na lodích, potápění, tenis, rybaření, golf.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Les Jardins d'Azur Residence Goélia (ex Les Mimosas Odalys) ***
Typ pláže: kamenitá, písčitá
Vzdálenost od pláže: 900 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 783 840
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-rezidence-les-mimosas-provence-francie-z783840/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací