Hotel Residence San Leo

Itálie, Kalábrie, Briatico

Residence San Leo - Briatico

  Itálie, Kalábrie, Briatico
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis letoviska

Briatico je pomyslnou branou ke kopcovitému mysu Capo Vaticano. Je vyhledávané především letními turisty, které láká místní pobřeží s pěknými písčitými plážemi, jež jsou ideální pro strávení příjemné dovolené i přesto, že zde nenajdete tolik zátok, jako na o něco vzdálenějším Capo Vaticanu. Ale i tak budete váhat, jestli se vydáte k pláži Spiaggia dei Selvaggi s jemným pískem, kterou najdete u Villaggio Dolomiti sul Mare, malé pláži hned u městečka Spiaggia San Giorgio, Spiaggia della Rocchetta s charakteristickou věží, Spiaggia della Fontana, kde nedaleko břehu v moři tryská pramen sladké vody nebo nebo Spiaggia la Monaca, kde se podle místní pověsti každé ráno koupala jeptiška. K výletům lákají nedaleká historická městečka Pizzo a Tropea. Ovšem i Briatico má co nabídnout milovníkům historie, doporučujeme návštěvu výše položeného městečka Briatico Vecchio, kde nalezneme pozůstatky středověkého hradu, zničeného při zemětřesení v 17. stol.

Popis objektu

Residence SAN LEO se nachází na klidném vyvýšeném místě s výhledem na moře, asi 750 m od moře, 1 km od centra letoviska Briatico, 2 km od písčité pláže. Klientům je k dispozici dětské hřiště a společný sál. Apartmány mají vlastní sociální zařízení, TV, klimatizaci a některé výhled na moře (na vyžádání).

, Slevy a zvláštní nabídky

zvláštní ceny pro víkendové pobyty (pátek - pondělí), mimo červenec a srpen, na vyžádání

Vzdálenost od

pláže 750 m, centra s obchody 1 000 m

Pozice objektu v letovisku

klidné místo, panoramatická

Vhodné pro

rodiny s dětmi, klidnou dovolenou

Vybavení objektu

společenská místnost / salonek

Služby v objektu

půjčovna aut, za poplatek

Minimální počet nocí

standardně 1

Děti

dětské hřiště

Ubytování

apartmán, mono 2 -

obývací pokoj s manželskou postelí a kuchyňským koutem

(max. 2 osoby, počet ložnic)
přízemí nebo patro, balkon (na vyžádání), výhled na moře (na vyžádání), klimatizace, bez patrových postelí, TV, lednice, sprcha ((sprchový kout)), nástupní dny kdykoli, příjezd od 14:00, odjezd do 10:00

apartmán, bilo 4 -

ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s patrovou postelí a kuchyňským koutem

(max. 4 osoby, počet ložnic, 1)
přízemí nebo patro, balkon (na vyžádání), výhled na moře (na vyžádání), klimatizace, TV, lednice, sprcha ((sprchový kout)), nástupní dny kdykoli, příjezd od 14:00, odjezd do 10:00

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: neni
Lehátko nebo slunečník na pláži: za_poplatek
Klimatizace: za_poplatek
Televize: ano
Lednička: ano

565 656 610 Číslo zájezdu: 760 234
dnes zavřeno

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací