Hotel Fuerte Conil - Costa Luz

  Španělsko, Andalusie, Conil de la Frontera

Resort Fuerte Conil-Costa Luz

  Španělsko, Andalusie, Costa de la Luz, Conil de la Frontera
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
VELMI HIGH
Spokojenost hostů ... KRÁSNÉ PROSTŘEDÍ ...

  • ACTIVE
  • LOCAL FLAIR
  • bezdrátový V CENĚ


Poloha: Klidné hotel oddělen od písečné pláže jen přes silnici. Do centra a starého města Conil s restauracemi a bary, je asi 1,5 km. Přenos: asi 75 až 95 minut.

Vybavení: Resort má celkem 219 pokojů na 3 podlažích (Fuerte Costa Luz) a 250 pokojů na 5 patrech (Fuerte Conil). Ostatní vybavení patří recepce, výtahy, TV místnost, internetový koutek (za poplatek), Wi-Fi v celém hotelu (v ceně), restaurace, kavárny a obchod s dárkovým zbožím. Venku se slanou vodou bazén se sluneční terasou a pool bar. Lehátka a slunečníky jsou v ceně. Osušky jsou na kauci.

Ubytování: Dvoulůžkové pokoje (a1-2A) funkce posezení, minibar (za poplatek), topení / klimatizace, trezor, satelitní TV, telefon, koupelna s vanou a sprchou, WC, vysoušečem vlasů a balkonem nebo terasou. I s částečným výhledem na moře (A1-2C) nebo přímým výhledem na moře (A1-2D) k dispozici. Prostorné junior suites (A2J) s oddělenou ložnicí a obývacím pokojem s posezením, jinak známý jako A2A.

Jídlo a pití: Snídaně nebo polopenze. Všechny pokrmy jsou podávány formou bufetu. 2x týdně tématické večeře.

Zábava: animace, večer živá hudba.

Sport / aktivity: V ceně: aerobik, fitness a stolní tenis. Za poplatek: billiard, půjčovna kol (nabízené na místě), 2 tenisové kurty. V blízkosti na koních, nejbližší golfové hřiště asi 10 km daleko, a všechny ostatní známé Chiclana asi 15-20 km. Workshop „Fuerte Zkušenosti“: činnosti vedoucí ke poznat andaluské tradice a kultury, jako je příprava andaluských specialit.

Wellness: V ceně: krytý bazén s vířivkou. Příplatek: „SPA Fuerte Conil - Costa Luz“ (k dispozici pouze tehdy, když Fuerte Costa Luz je otevřena) full-service lázně s aromaterapií, parní lázeň, různé koupele, ošetření těla i obličeje, jako jsou křoviny, manikúru a masáže, sauna a vodní procedury.

Rodiny: Dětský bazén, mini klub (4-12 let, každý den v sezoně, jinak o víkendech), dětské hřiště. Dětská postýlka (na vyžádání, v závislosti na dostupnosti).

Info: Kreditní karty: American Express, MasterCard, Visa; Hvězdičky: 4 hvězdičky.

Rezervace Poznámka: Hosté jsou ubytováni v sesterském hotelu Fuerte Conil. Areál je otevřen od 02/12/2018.

Úsporné výhoda:22% Super včasná rezervace sleva na určitá data, naleznete v sekci ceny lze nalézt.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Fuerte Conil - Costa Luz ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
SEHR HOHE
GÄSTEZUFRIEDENHEIT...SCHÖNES AMBIENTE...

  • AKTIV
  • LOCAL FLAIR
  • WLAN INKLUSIVE


Lage: Ruhig gelegenes Hotel, nur durch eine Straße vom flach abfallenden Sandstrand getrennt. Zum Zentrum und in die Altstadt von Conil mit Restaurants und Bars sind es ca. 1,5 km. Transferzeit: ca. 75 bis 95 Minuten.

Ausstattung: Das Resort verfügt über insgesamt 219 Zimmer auf 3 Etagen (Fuerte Costa Luz) bzw. 250 Zimmer auf 5 Etagen (Fuerte Conil). Zu den weiteren Einrichtungen gehören Rezeption, Lifts, TV-Raum, Internetecke (gegen Gebühr), WLAN im ganzen Hotel (inklusive), Restaurant, Caféteria und Souvenirshop. Im Außenbereich befindet sich der Salzwasser-Swimmingpool mit Sonnenterrasse und Poolbar. Liegen und Sonnenschirme sind inklusive. Badetücher erhalten Sie gegen Kaution.

Unterbringung: Die Doppelzimmer (A1-2A) verfügen über Sitzecke, Minibar (gegen Gebühr), Heizung/Klimaanlage, Mietsafe, SAT-TV, Telefon, Bad mit Badewanne und integrierter Dusche, WC, Föhn sowie Balkon oder Terrasse. Auch mit seitlichem Meerblick (A1-2C) oder direktem Meerblick (A1-2D) buchbar. Geräumige Juniorsuiten (A2J) mit separatem Schlafzimmer und Wohnzimmer mit Sitzecke, sonst wie A2A.

Essen & Trinken: Frühstück oder Halbpension. Die Mahlzeiten finden in Buffetform statt. 2x wöchentlich Themen-Abendessen.

Unterhaltung: Animation, abends Livemusik.

Sport/Aktivitäten: Inklusive: Aerobic, Fitnessraum und Tischtennis. Gegen Gebühr: Billard, Fahrradverleih (durch lokale Anbieter), 2 Tennishartplätze. In der Nähe Reiten, nächster Golfplatz ca. 10 km entfernt, alle weiteren und bekannten von Chiclana ca. 15-20 km. Workshop "Fuerte Experiencias": Aktivitäten zum Kennenlernen der andalusischen Tradition und Kultur wie z.B. Zubereitung von andalusischen Spezialitäten.

Wellness: Inklusive: Hallenbad mit Whirlpool. Gegen Gebühr: "SPA Fuerte Conil - Costa Luz" (nur verfügbar, wenn das Hotel Fuerte Costa Luz geöffnet hat): Wellnesscenter mit Aromatherapie, Dampfbad, diversen Bädern, Körper- und Gesichtsbehandlungen wie z.B. Peelings, Maniküre und Massagen, Sauna sowie Wasserbehandlungen.

Familien: Separates Kinderbecken, Miniclub (4-12 Jahre, täglich in Hauptsaison, sonst am Wochenende), Spielplatz. Babybett (auf Anfrage, nach Verfügbarkeit).

Info: Kreditkarten: American Express, Mastercard, Visa; Landeskategorie: 4 Sterne.

Buchungshinweis: Die Gäste können im Schwesterhotel Fuerte Conil untergebracht. Das Resort ist ab 12.02.2018 geöffnet.

Sparvorteil: Bis zu 22% Super-Frühbucherrabatt zu bestimmten Terminen entnehmen Sie bitte dem Preisteil.

565 656 610 Číslo zájezdu: 839 735
dnes 8–19 h

Lokalita

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací